• 瀏覽: 4,157
  • 回覆: 106
支持實彈射剎

香港毒媒,愚民太多,冇辦法,等2047!

檢獲2.6噸可製造炸彈嘅化學品,包括「黑火藥」
👆
這已經可以宣布黑暴係恐怖分子啦!
就要看政府敢唔敢宣布及拉人了。

引用:
原帖由 L.T.E 於 2020-3-12 09:15 發表
解散區議會吧啦 長痛不如短痛 唔理民生何須要區議員
說得對,反正都係曱甴區議員,解散吧!

引用:
原帖由 hhello003 於 2020-3-12 09:01 AM 發表
為庇暴徒毫無底線,縱暴派欲草菅人命
   「恐怖主義」呢四個字,對於香港呢座以文明法治著稱嘅世界名城來講,原本喺極其陌生嘅存在。但喺大批亂港分子禍亂下,「恐怖主義」萌芽唔單止慢慢滋生,甚至有爆發嘅跡象,呢個對無數香港市民來講,無疑喺極其恐怖嘅事。而更使人難以置信嘅喺,面對本土恐怖主義抬頭,部分本來應該心繫港人嘅區議員唔單止冇譴責亂港暴徒嘅恐怖主義行徑,反而為暴徒保駕護航,帶頭阻礙香港警方打擊恐怖 ...
對付恐怖份子應該以美式標準,亂槍掃射。

黑暴終於有報應,害人終害己

支持香港警察

引用:
原帖由 L.T.E 於 2020-3-12 09:15 AM 發表
解散區議會吧啦 長痛不如短痛 唔理民生何須要區議員
肯定傾緊有咩方法對付呢啲咁嘅人渣已完
所以你唔見有大規模跟風,好似得發起人隔離嗰隻跟寫呢啲告示

黃絲曱甴暴徒
犯左法
就一定有呢日
警隊上門拉人

曱甴互相包庇,可以預見下屆政府好有機會變為暴徒執政

極端香港人狂妄嘅程度歸納為恐怖主義,追政府警察再封異聲,到你覺得可能影響到自己個陣,其實已經燒著全身,平熄係錯,必須趕而後誅

引用:
原帖由 黃金工程 於 2020-3-12 09:25 AM 發表
由於這個帖子的一樓的內容,
和另一個帖子一樓的內容大致相同,
所以我也回相同的回覆:

香港並不是甚麼文明的地方,
孕育出比較不文明的本土居民。
本土居民非法製造這類物品,
用來作為損害和平的工具,
實際上,是將正常的遊行,
變成了示威和報復。

我們平時看的正義,
即使是外國的正義的超能人,
與日本各類型的超人, 也包括麵包超人,
...
所以日本鳥山明創作了, 正義炸彈, 與愛心頭槌 ..... 平衡一下

引用:
原帖由 都沒有 於 2020-3-12 09:56 AM 發表
曱甴互相包庇,可以預見下屆政府好有機會變為暴徒執政
幕後老闆最想見係內鬥 ... 然後執雞

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]