• 瀏覽: 3,419
  • 回覆: 50
美國太危險。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2020-3-12 12:13 AM 發表
美國太危險。
中國人係有自由決定自己去或留的,不用你費心。

引用:
原帖由 friendchanli 於 2020-3-12 10:47 AM 發表

中國人係有自由決定自己去或留的,不用你費心。
係,咁都要有撤橋行動先有得你選擇撤唔撤。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2020-3-12 10:55 AM 發表

係,咁都要有撤橋行動先有得你選擇撤唔撤。
中國人在美國自由出入境撒乜Q,又有幾多中國國民要求撒呢?何況香港咁高尚的人都未要香港政府包機接回來。還有香港人還去美國要求制裁自己香港。

中國人不肯回國

引用:
原帖由 friendchanli 於 2020-3-12 11:20 AM 發表

中國人在美國自由出入境撒乜Q,又有幾多中國國民要求撒呢?何況香港咁高尚的人都未要香港政府包機接回來。還有香港人還去美國要求制裁自己香港。 ...
好彩中國人在中國冇得自由出入境

引用:
原帖由 vghy1234 於 2020-3-12 01:06 PM 發表

特朗普話中國和韓國疫情改善,打算重新開放中國和韓國的航權。
真係陰毒

可能有成幾千萬中國僑民係美國,點撤

引用:
原帖由 laisi2 於 2020-3-12 09:05 PM 發表
可能有成幾千萬中國僑民係美國,點撤
唔會走啦

琴晚美股跌得咁金,原來 CNN 報導美國 CDC 主管確認之前話係流感死嘅 14,000 人,有的驗出新冠肺炎病毒(而家應該會改名叫美國肺炎 🙈

https://youtu.be/h2sIW-AOwus

引用:
原帖由 maldini1967 於 2020-3-12 10:57 PM 發表
琴晚美股跌得咁金,原來 CNN 報導美國 CDC 主管確認之前話係流感死嘅 14,000 人,有的驗出新冠肺炎病毒(而家應該會改名叫美國肺炎 🙈

https://youtu.be/h2sIW-AOwus ...
美股又暴跌。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]