• 瀏覽: 24,405
  • 回覆: 226
  • 追帖: 1
+29
引用:
原帖由 一一一木木木 於 2020-3-12 07:49 AM 發表
第一階段,雙重標準。第二階段,就話中國的官方數據造假。總之⋯⋯你懂的。
還有所謂香港人信。

引用:
原帖由 freelance22 於 2020-3-12 10:17 AM 發表
俾中國玩撚死全世界
咁咪報應囉!
美狗傳病毒去中國,點知玩唔死中國,而家重比世衞評價極高,全世界都讚中國上下齊心抗疫!連義大利都要中國去幫助抗疫!
最現眼報係美狗而家自食惡果,病毒傳番比自己。美國人民就慘了!有病都冇錢醫,真係來生不做美國人😭

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-3-12 09:04 AM 發表

赤共確係失控隱瞞好恐怖喎~
佢邊句講錯先~
反而你話美帝唔測試公佈係錯囉
而隻毒勁唔勁就睇係L型定S型喇~
例如香港似乎就唔係好勁
柴頭,香港人主動帶口罩,你老美唔會,中多啲。歐洲有版睇

引用:
原帖由 ED1988 於 2020-3-12 09:28 AM 發表

我冇聽過黑醫護要求封日本,南韓,意大利,伊朗。Did I miss that?
你問隻美狗,佢唔識答你

引用:
原帖由 雨點子 於 2020-3-12 08:10 AM 發表

我宜家先知道世界上最大最惡最毒的恐怖組織系美國的利益集團,最無恥下流的追隨者原來系香港近期發起暴動,支持暴動嘅立圾義員,學者,專業人士,教授,毒果,講台。 ...
有錢使得鬼推磨

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-3-12 09:04 AM 發表

佢邊句講錯先~
例如香港似乎就唔係好勁
解釋到咪好囉,睇吓你信邊個姐

「反中仇共智將」又會扮盲睇唔到事實㗎

炒車係佢哋嘅日常
引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2020-3-11 11:31 PM 發表
始於中國的一場新型冠狀病毒疫情,儘管已在中國受到遏制,而在中國之外卻是愈演愈烈。中國內外之所以形勢迥異,固然有時間差的原因,應該也有防控

https://cdn.hk01.com/di/media/images/20200310/314151990802386944.jpeg/Qi1rIpAYWr_L8DEb7m2BvaC5l7trTHii7aAfdu2gH3Y?v=w1280r16_9

...

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2020-3-11 11:31 PM 發表
始於中國的一場新型冠狀病毒疫情,儘管已在中國受到遏制,而在中國之外卻是愈演愈烈。中國內外之所以形勢迥異,固然有時間差的原因,應該也有防控

https://cdn.hk01.com/di/media/images/20200310/314151990802386944.jpeg/Qi1rIpAYWr_L8DEb7m2BvaC5l7trTHii7aAfdu2gH3Y?v=w1280r16_9

...
成9過去告狀果班狗就更加係垃圾之中既垃圾!
呢班垃圾, DKLM, 香港攪死左, 呢班柒頭都仲可以個個月有糧出唔L怕, 低下階層呢?
普通市民呢? 班學生或後生呢一刻冇壓力, 因為仲有屋企支持. 咁要支持屋企果班呢, 佢地可以點?
宜家仲去攪口中所謂的公義? 公義點定義, 你口中GE公義用其他人的權利去爭取?
可恥...講多一次, 你班把Y已完, DLLM....

引用:

佢邊句講錯先~
例如香港似乎就唔係好勁
哈哈哈
同一病毒,大陸叫失控隠瞞
老美叫唔測試公佈隠瞞
咪又撚係失控
真係笑咗
哈哈哈

係囉

警察同賊都係開槍
醫生同豬肉佬都係開刀

應該同工同酬囉

西方嘅雙重標準, 可識? 主要都係中國越嚟越強大了, 某些國家想攪野?

意大利,美國火燒屍,10日10夜?

引用:

https://cdn.hk01.com/di/media/im ... u2gH3Y?v=w1280r16_9

...
好笑,中國係敵國,當然待遇不同!
二十年五百萬有錢大陸人移民美國,剩低D賤民幫虛偽既民粹中國鬧美國!
中國武漢肺炎勁!

引用:
原帖由 急焦滴滴樹根 於 2020-3-12 08:21 AM 發表

有部份黃屍以為自己唔係中國人
實情係白人眼中咪又係一隻黃狗
係垃圾渣滓, 不肖一看

世衛夠讚揚大陸封城, 但係又叫其他國家要比大陸人出入境啦
香討5毛仲日日鬧其他國家停飛添

結果大陸輸出了病毒令全世界受害

令D咪樓主自己既雙重標準囉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]