• 瀏覽: 83,287
  • 回覆: 7
  • 追帖: 5
+64
引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-3-11 03:38 PM 發表
今次個病係啲中國人搞出嚟
錯系美國先

引用:
原帖由 郭肥包 於 2020-3-11 08:59 PM 發表
美國為了隱瞞疫情及確診數字,仍然不採取免費為市民檢測。
民主國家不理人民生命。。班黃人重醒

引用:
原帖由 郭肥包 於 2020-3-11 09:20 PM 發表

當年奧巴馬推行醫療改革,本來對美國普羅大眾人民有益的。

可是特朗普上台就把它推翻,現在害苦了美國大衆人民。特朗普說出口的口號是美國優先,不說出來的口號就是富人優先。流感死幾萬人,他亦無動於衷,因為死的都相信是他眼中的「低下階層、窮人」,正中他下懷。 ...
關咩事,就算有醫療改革,美國都會當系普通病,因為美國本身為左穩定社會,好多野不講或控制媒體

引用:
原帖由 郭肥包 於 2020-3-11 09:27 PM 發表

美國為了富人利益(股市)而犧牲其他人而隱瞞,這個我當然知道。
不是,系美國社會體系同醫療體系問題,政治上系可以不理人民生命

引用:
原帖由 mwong12 於 2020-3-11 11:05 PM 發表

唉,成日話愛國, 究竟你想要我愛一個咩國家? 官方話食野味, 又話海鮮市場係起源, 跟住就乜都唔講, 依家就開宣傳機器用埋哂d sup9文章係度吹風, 官方繼續唔出聲, 然後又玩人民鬥人民, 玩到我大陸個fd都要打電話比我話好迷惘,問我究竟真相係點? 真係好野, 我真係無野講, 放過我好唔好? ...
已經有病毒基因頻譜,美國有齊5個,中國有2個,要有之前3個先可以演變後兩個,者系源自美國,現在未必系海鮮市場係起源,只查病毒起源就知,黃人系沒有腦分析,病毒基因頻譜系外國整出里,而大陸有好多野未明未定

引用:
原帖由 生生不息2014 於 2020-3-11 11:15 PM 發表

咁又關你嚟隻狗閪乜事?
未必有關係,全世界好多地方都有食

引用:
原帖由 mwong12 於 2020-3-11 11:18 PM 發表

Send個頻譜黎睇下
上次有CHING POST 自己睇下,GEOGLE大把,查下

引用:
原帖由 cosisi 於 2020-3-12 12:29 PM 發表

一般常識,若是美國,五毛小紅粉已經鬧通天耳。

正如SARS,是廣東傳入香港的鐵證。
未必

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]