• 瀏覽: 83,310
  • 回覆: 712
  • 追帖: 5
+64
病毒已經變種,可以從宿主的呼吸道散播在空氣中蔓延開去,凡接觸到病人接觸的物件,都有機會染上病毒!可以話遠離人群最安全!

依家美國仲諗緊連點樣可以拖住成件事,美國佬永遠等件事拖到無彎轉先會爆出黎,要爆出黎嗰下應該勁過武漢。

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-3-11 03:42 PM 發表

關美國咩事

個病係你哋啲中國人食蝙蝠定孔雀定唔知乜叉野搞出嚟
原來你係西人...哈哈正西人

引用:
原帖由 前往可愛的菠菜 於 2020-3-11 04:11 PM 發表

🤔其實好簡單...做個實驗就可以了。
捉返隻同樣有這病毒的蝙蝠,
再找一班自願個死刑犯來吃這道用蝙蝠做的餸,
感染得到就是吃野味出時,
感染唔到就是其他原因。

到現在都沒有一個國家同科學家証明得到是食物感染。 ...
唔洗咁做,基因驗證就得!

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-3-11 03:42 PM 發表

關美國咩事

輪住吃你老母搞岀來的

提示: 違規內容已被屏蔽
咁玩法去傳播, 我唔信大家仲安全

引用:

關美國咩事

你⋯好似知道好多嘢咁!

引用:
原帖由 高大冰凍的世界 於 2020-3-11 03:41 PM 發表
見到美國啲洲更快用緊急狀態又知已經非常嚴重
日本 南韓 香港 和很多地方都未出緊急狀態
對照番美國
心照啦
吾扮到係流感梗爆發啦!

明知這病毒傳染性極強,還鼓勵國民不用戴口罩,想疫情不嚴重就難了!還是真的認為病毒有政治傾向?

引用:
原帖由 chowcn 於 2020-3-11 03:58 PM 發表

快食中藥可保命
雙連丸,安宮牛黃丸,蟲草,高麗蔘,靈芝………

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-3-11 03:38 PM 發表
今次個病係啲中國人搞出嚟
已經証實係美國自己攪出來,問下美國細佬日本

柒兩鋪話, 死二三十人你地班友咁緊張~ 平時流感一年死幾萬人佢都未驚過.

引用:
原帖由 阿乜水 於 2020-3-11 03:44 PM 發表
幾隻鍵盤曱甴真係好可憐, 美國狗主落左柯打, 死人都要將個肺炎推比中國, 就算所有科研證據都指向美國都要當睇唔到......呢D 就係做美國既狗既悲哀. ...
因為佢幾只曱甴已經變種、沒左做人的尊嚴、變咗只疷莊又可憐的曱甴

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]