• 瀏覽: 4,257
  • 回覆: 112
+3
引用:
原帖由 hhello003 於 2020-3-11 08:50 AM 發表
黑暴打碼難掩罪,警威化盾守港安
喺全港市民嘅共同努力下香港嘅疫情形勢日漸轉好,但喜悅仲未來得及爬上大家嘅眉梢,暴徒又變本加厲再起事端,畀愁容再次籠罩喺港人嘅臉上。暴徒四處非法集結製造混亂、升級暴力引爆炸彈、抹黑警隊攻擊無辜市民,視香港法治於無物,嚴重危害咗香港嘅社會穩定以及市民嘅生命安全。

3月9日香港警務處副處長郭蔭庶喺聯合國人權理事會第43 次會議上發言,陳述咗幾個月以來香港所遭受嘅黑 ...
23條立法!!!

引用:
原帖由 hhello003 於 2020-3-11 08:50 AM 發表
喺全港市民嘅共同努力下香港嘅疫情形勢日漸轉好,但喜悅仲未來得及爬上大家嘅眉梢,暴徒又變本加厲再起事端,畀愁容再次籠罩喺港人嘅臉上。暴徒四處非法集結製造混亂、升級暴力引爆炸彈、抹黑警隊攻擊無辜市民,視香港法治於無物,嚴重危害咗香港嘅社會穩定以及市民嘅生命安全。

3月9日香港警務處副處長郭蔭庶喺聯合國人權理事會第43 次會議上發言,陳述咗幾個月以來香港所遭受嘅黑 ...
消滅假文宣,社會有公義

泛暴走狗,反中亂港
到處破壞,罪案頻生
支持警隊,止暴制亂
速立23條,刻不容緩

引用:
https://res.dotdotnews.com/wp-content/uploads/2019 ...
炒黃髮官,
23條立法.

速立23條

支持警察嚴正執法叛亂反正支持立23條社會 重回正軌

引用:
https://res.dotdotnews.com/wp-content/uploads/2019 ...
在下一直以來皆說黑暴之亂乃是古惑仔玩野,但各位往往只想到舊式的那些。。。
想想。。。台灣古惑仔是什麼、意大利黑社會是什麼?美國政黨中的黑人物是什麼集團?
香港班黑暴班區議員用的是什麼手段?點解手法咁成熟?
香港是全球間諜集中地,由香港成為第一收容港開始,已成為反華的基地。。。
中央一日不出重手(血洗太平地),香港制度不變,就算香港再沉倫也是反華基地。。。

引用:
這48件政渣靠黑暴替牠們打江山, 是人人得以誅之的漢奸賣國賊
[attach]10926376[/attach]

附件

bc2cd639-ecb6-43cc-81f9-3932d87f9156.jpg(108.44 KB)

泛民狗畜罪惡滔天 應立國安法拉哂班仆街

警員依法行使警權,維護法紀

有圖有真相

死黑暴,死文宣,淨識抹黑,搞破壞,死全家,杏加橙📣

這48件漢奸人渣面目可憎!!!速立23條!!!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]