• 瀏覽: 4,258
  • 回覆: 112
+3
引用:
原帖由 pptinapp 於 2020-3-11 10:34 AM 發表

警隊當堂士氣高昂..........到垃圾會選舉建制大敗,泛獨派大勝之後,警隊面對的將是史無前例的打壓,排擠,
羞辱,汚蔑,抹黑,而且弧立無援! ...
咁都冇辦法架,鬼叫上界果個警務處處做事猶豫不決,成日講錯說話,攬到做前線批人情緒失控,發晒癲做野,中層就推卸責任,無他,警隊有咁嘅形象,多得盧生唔少...好彩鄧上埸,已經平息左了不少火頭

引用:
原帖由 s336990 於 2020-3-11 09:59 AM 發表

有無造謠、誹謗罪可以入到啲文宣先?
港府應該效法英國,成立特別小組對應假文宣,假消息!

早幾日半夜反黑上大埔廣福村放炸彈案拉人, 班曱甴區議員可以跟住即刻到就知道佢哋係蛇鼠一窩啦, 拉白粉佬又唔見佢哋襟𨋢門阻差辦公😏

破壞立法會、圍警總⋯⋯冇大拘捕
令喪C激活

引用:
原帖由 hhello003 於 2020-3-11 08:50 AM 發表
黑暴打碼難掩罪,警威化盾守港安
  喺全港市民嘅共同努力下香港嘅疫情形勢日漸轉好,但喜悅仲未來得及爬上大家嘅眉梢,暴徒又變本加厲再起事端,畀愁容再次籠罩喺港人嘅臉上。暴徒四處非法集結製造混亂、升級暴力引爆炸彈、抹黑警隊攻擊無辜市民,視香港法治於無物,嚴重危害咗香港嘅社會穩定以及市民嘅生命安全。
https://res.dotdotnews.com/wp-content/uploads/2019 ...
支持警察嚴正執法!美國標準!

支持警方嚴正執法/ 炒黃髮官,

本土旺師飯民米豬蓮教在香江有數十年,人脈廣泛。

引用:
原帖由 hhello003 於 2020-3-11 08:50 AM 發表
黑暴打碼難掩罪,警威化盾守港安
  喺全港市民嘅共同努力下香港嘅疫情形勢日漸轉好,但喜悅仲未來得及爬上大家嘅眉梢,暴徒又變本加厲再起事端,畀愁容再次籠罩喺港人嘅臉上。暴徒四處非法集結製造混亂、升級暴力引爆炸彈、抹黑警隊攻擊無辜市民,視香港法治於無物,嚴重危害咗香港嘅社會穩定以及市民嘅生命安全。
https://res.dotdotnews.com/wp-content/uploads/2019 ...
樓主講得好,字字鏗鏘有力

香港而家搞成咁,原因有2

1. 黎智英/壹傳媒/蘋果日報以黑金聯同泛民反對派煽暴、縱暴,曱甴暴徒都係由黎智英直接或間接主使作出所有暴行,黎智英係暴徒所有暴行嘅主謀同指揮

2. 香港愚民太多,愚民太易被黎智英/壹傳媒/蘋果日報、泛民反對派煽動

香港要走向大治, 應該重新成立政治部,揪出政府內奸

馬上立23條才是皇道

速立23條是必須的

引用:
原帖由 火寧珍娘娘 於 2020-3-11 10:50 AM 發表

咁都冇辦法架,鬼叫上界果個警務處處做事猶豫不決,成日講錯說話,攬到做前線批人情緒失控,發晒癲做野,中層就推卸責任,無他,警隊有咁嘅形象,多得盧生唔少...好彩鄧上埸,已經平息左了不少火頭 ...
古往今來,都係第一次,亦是唯一的一次看到警察將會被迫害,不對,說錯了,是開始被迫害!

一定要回到正軌。這些暴力行為。要付出代價的。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]