• 瀏覽: 4,260
  • 回覆: 112
+3
引用:
原帖由 hhello003 於 2020-3-11 08:50 AM 發表
黑暴打碼難掩罪,警威化盾守港安
  喺全港市民嘅共同努力下香港嘅疫情形勢日漸轉好,但喜悅仲未來得及爬上大家嘅眉梢,暴徒又變本加厲再起事端,畀愁容再次籠罩喺港人嘅臉上。暴徒四處非法集結製造混亂、升級暴力引爆炸彈、抹黑警隊攻擊無辜市民,視香港法治於無物,嚴重危害咗香港嘅社會穩定以及市民嘅生命安全。
https://res.dotdotnews.com/wp-content/uploads/2019 ...
林卓廷係香港之恥

引用:
原帖由 hhello003 於 2020-3-11 08:50 AM 發表
黑暴打碼難掩罪,警威化盾守港安
  喺全港市民嘅共同努力下香港嘅疫情形勢日漸轉好,但喜悅仲未來得及爬上大家嘅眉梢,暴徒又變本加厲再起事端,畀愁容再次籠罩喺港人嘅臉上。暴徒四處非法集結製造混亂、升級暴力引爆炸彈、抹黑警隊攻擊無辜市民,視香港法治於無物,嚴重危害咗香港嘅社會穩定以及市民嘅生命安全。
https://res.dotdotnews.com/wp-content/uploads/2019 ...
相信警方會做野

自從肥佬黎捉去警署後,外面一致贊好,又少人反對出來聲討大漢奸
7.21大搞手找日子落鑊了

田二五而家冇得投票,快啲立二十三條

支持警隊打擊罪犯

引用:
原帖由 afternoon 於 2020-3-11 08:57 AM 發表

消滅假文宣,社會有公義
有無造謠、誹謗罪可以入到啲文宣先?

引用:
原帖由 劉婕 於 2020-3-11 09:11 AM 發表

這48件政渣靠黑暴替牠們打江山, 是人人得以誅之的漢奸賣國賊
殺曬所有漢奸!

引用:
原帖由 小西灣三少爺 於 2020-3-11 08:54 AM 發表

23條立法!!!
x2
曱甴掟磚,掟汽油彈,私了,相反藍人只會要求,甚至哀求禽獸道歉,難怪會輸,區議會大敗,
立法會更必將慘敗,活該!!!
曱甴討厭人所共知,但是背後推動,唆擺,縱容甚至暗中保護曱甴的,大奸大惡之人更大罪,有人敢動他們一條毛嗎?
副校長鬧黑警死全家,梁振英無權都懂在情在理是嚴懲他的最佳時機,能夠大挫泛獨派的氣焰,
可是真正有權的廢物選擇甚麼都不做,暴亂九個月了,藍人的注意力,還是極被動的放在眼前,還是天天的宣傳叫大家團結,
容許我講句粗話,他媽的人家正在拆你的祠堂了,你不拿出實際行動反擊,光叫口號有屁用?
如果無膽對付曱甴,起碼都對甚麼都不做,選擇等死的廢官,廢建制派施加壓力,清理內奸呀!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]