• 瀏覽: 36,458
  • 回覆: 393
  • 追帖: 3
+30
新型冠狀病毒肺炎(武漢肺炎)美國疫情擴大,一天間失陷近10州,以至夏威夷也出現首宗確診。新冠肺炎疫情現已遍佈美國近60%州份。紐約州更出現社區爆發,紐約州確診個案大增至47宗,並涉及美國最大城市紐約市

侵侵太多口水花,老美開始爆發

新聞來源連結:
https://inews.hket.com/article/2578872/【美國疫情分佈圖】夏威夷也確診 近30州失守

🥜者清🗨( ̄Д ̄)y🚭

引用:
原帖由 productdesigner 於 2020-3-7 12:39 PM 發表
侵侵太多口水花,老美開始爆發 ...
DQLM...又噴口水又唔戴罩...DQLMLCFH...

果邊一早就爆發左架啦 日本上個月有個病人係在hawaii染到既

有錢就肺炎,無錢就流感。

美國人記住响應副總統呼籲,唔洗帶口罩防疫喎

真係睇見美國那個唔夠口罩供應又要扮威個困樣,真係有些忍唔住要笑了!

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2020-3-7 12:48 PM 發表
果邊一早就爆發左架啦 日本上個月有個病人係在hawaii染到既
老美隱瞞疫情嘛,國民被犧牲了!

相信除了口罩外,美國更需要中國提供的大量救治藥物,正如世衛所講,中了招最好都係留中國醫,因為而家真係只得中國肯面對疫情!向病魔奮戰,

中國人好嘢!這個2020年世界抗疫奧運金牌,都係中國攞的!

超過一半的州已有肺炎,美國呢次 大WOK。

冇估錯的話,相信香港要帶口罩,都好大機會去到5月尾,

未夠的可考慮那些國產重用口罩,我見花園街太子那邊好似有售,包裝好似標明是pm2.5,唔清楚係咪廿蚊定十蚊個啦!

Trump 話染到新冠肺炎照返工就得。

https://youtu.be/qWSNyeVOwB0

意大利,日本零號病人就是從夏威夷感染回國的,夏威夷的確診,以前是當流感,隱瞞新冠狀病毒疫情幾個月!

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2020-3-7 01:40 PM 發表
老美有幾次疫情都靠隱瞞過骨揾到代罪羔羊,好似1918年的西班牙流感,估不到佢今次又重施故技!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-3-7 01:41 PM 發表
冇估錯的話,相信香港要帶口罩,都好大機會去到5月尾,

未夠的可考慮那些國產重用口罩,我見花園街太子那邊好似有售,包裝好似標明是pm2.5,唔清楚係咪廿蚊定十蚊個啦! ...
現在香港本土都可以生產口罩...........問題基本解決..........!!
當初是因為要輸入口罩才產生困局.......現在會愈來愈多口罩推出市場.....!!

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2020-3-7 01:40 PM 發表
之前老美流感死咗成萬人我就知老美大鑊🤐🤣

引用:
原帖由 乳露君瞻 於 2020-3-7 01:26 PM 發表
有錢就肺炎,無錢就流感。
不檢測,不公佈,不封關,不戴口罩

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]