• 瀏覽: 20,848
  • 回覆: 289
  • 追帖: 1
+21
[size=5.5]每日一毒果, 青山預埋我

捉黎漢奸,最開心應該係方向報,之後才是香港市民。

引用:
原帖由 唔食牛熊的老散 於 2020-2-28 01:56 PM 發表
壹傳媒黎智英今早(28日)被警方拘捕,黎過去多次被內地官媒炮轟為「叛國禍港四人幫」之首,有「漢奸黎」之名。被捕事件一出,

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200228/photo/bkn-20200228133117834-0228_00822_001_01b.jpg?20200228135338

真係皆大歡喜

新聞來源連結:
h ...
好詩!

唔會又係「無心之失」啩!

佢做咁多壞事應該坐返十年八年。

告得入先。。。香港好多有錢佬都告唔入咁。。平民衝下紅燈都實告得入

好詩👍

引用:
原帖由 唔食牛熊的老散 於 2020-2-28 01:56 PM 發表
壹傳媒黎智英今早(28日)被警方拘捕,黎過去多次被內地官媒炮轟為「叛國禍港四人幫」之首,有「漢奸黎」之名。被捕事件一出,

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200228/photo/bkn-20200228133117834-0228_00822_001_01b.jpg?20200228135338

真係皆大歡喜

新聞來源連結:
h ...
判了死邢先開心慶祝吧

五大漢奸,缺一不可!

好詩

比起那個陰濕副校的文法水平高得多

告得入先講啦! 五毛都on9

雷聲大雨點少

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-2-28 02:06 PM 發表
告得入先。。。香港好多有錢佬都告唔入咁。。平民衝下紅燈都實告得入
法律……係有錢人玩兒……法律面前窮人含L

引用:

真係皆大歡喜

新聞來源連結:
h ...
其實最後個句唔要比較工整。。。
Anyway 點都好,我只關心肥佬泥會唔會死於獄中。。。

見到樓上班黃屍五毛玻璃心到。。。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]