• 瀏覽: 1,988
  • 回覆: 82
........

中共國其實現在賭緊,不復工,日日損失慘重,訂單不準時交貨要賠錢,如果人家連生產線都搬走,到時就大大鑊。

有幾大獲呀?除咗武漢,其也省都復工7,8成啦

大陸情況除返14億人。
唔計湖北。最近仲安全過香港。
香港又唔停工?

內地復工。我本來都擔心會有疫情小形爆發。
劉銘紹訪問咗一個响廣東省設廠嘅港商。响多翻旁搞側擊盤問後,同意內地有序復工政策安排得非常好。港商間廠亦按要求開始復工。

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2020-2-27 03:53 PM 發表
中共國其實現在賭緊,不復工,日日損失慘重,訂單不準時交貨要賠錢,如果人家連生產線都搬走,到時就大大鑊。
內地都未返過,睇毒果睇大紀元聽賤台就成了內地專家,,其實你地唔了解祖國係好可憐的事

引用:
原帖由 新殲 於 2020-2-27 05:13 PM 發表
大陸情況除返14億人。
唔計湖北。最近仲安全過香港。
香港又唔停工?
大陸發表嘅數據可信嗎?

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2020-2-27 06:08 PM 發表

內地都未返過,睇毒果睇大紀元聽賤台就成了內地專家,,其實你地唔了解祖國係好可憐的事
難道信大陸發表嘅數據,大公文匯報?
如果不是隱瞞疫情,就不會攪成咁。

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2020-2-27 06:23 PM 發表

難道信大陸發表嘅數據,大公文匯報?
如果不是隱瞞疫情,就不會攪成咁。
唔通信毒果咩,

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2020-2-27 06:22 PM 發表

大陸發表嘅數據可信嗎?
耶穌先講信唔信

唔通信你?
引用:
原帖由 wonderful2night 於 2020-2-27 06:22 PM 發表

大陸發表嘅數據可信嗎?

引用:
原帖由 vghy1234 於 2020-2-27 06:33 PM 發表

低能仔,現在大陸除武漢外,已經被香港安全啦。唔L好白痴。其實好多地方都恢復工作啦。基本上沒有發生咩問題。

唔L好咩L都世界末日。你都系擔心日本,韓國,美國,他們隱瞞疫情。仍然相信可防可控。 ...
又係你條維穩低能仔,真係無事,你就唔好戴口罩啦。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]