• 瀏覽: 27,342
  • 回覆: 368
  • 追帖: 1
+7
引用:
原帖由 laohang 於 2020-2-27 03:17 PM 發表

香港立法會議員何君堯早前呼籲特區政府在2020年5月前,將23條立法草案交付立法會進行三讀。「23同盟」也隨之成立,並於網上發起聯署活動,要求特區政府立即展開基本法23條立法程序。2020年2月23日,聯署首份表格在不足20小時,已經到了10萬人聯署之上限,並且已展開了第2份表格聯署 ...
469387, 加多我1個 469388

撐!絕對支持 23條立法!
一定要立法寫明最低刑罸及超重罸則,以收阻嚇

引用:
原帖由 laohang 於 2020-2-27 03:17 PM 發表

香港立法會議員何君堯早前呼籲特區政府在2020年5月前,將23條立法草案交付立法會進行三讀。「23同盟」也隨之成立,並於網上發起聯署活動,要求特區政府立即展開基本法23條立法程序。2020年2月23日,聯署首份表格在不足20小時,已經到了10萬人聯署之上限,並且已展開了第2份表格聯署 ...
同意
還有我們十四億人支持
一定要狠狠對付他們香港人

23 除毒曱甴

引用:
原帖由 bestwin61 於 2020-2-27 03:30 PM 發表
23 除毒曱甴
不足夠

還要立馬通過逃犯條例
廢除他們香港落後的法治制度
引入我們黨國高效判案系統才可以救他們香港

舉腳贊成

加埋我!支持立23條!

反對派 : 即係有7百萬人反對

引用:
原帖由 tailo88 於 2020-2-27 03:28 PM 發表

469387, 加多我1個 469388
Me too!

好心收返埋佢,唔好報到啦, 香港有七百五十萬人呀, 立二三條唔需要人支持啦, 在心中 直接立23條唔需要諮詢

現在立23條最好時機, 因為瘟疫冇人敢出街

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]