• 瀏覽: 52,142
  • 回覆: 340
  • 追帖: 1
+12
鴉片翻板,疫情歸家

引用:
原帖由 pandan07 於 2020-2-27 01:35 PM 發表
新型冠狀病毒肺炎(武漢肺炎)在歐洲疫情擴大之際,英國政府據報估計最嚴重的情況,8成英國人感染新冠肺炎,50萬英國人因染上新冠肺炎而死亡。 《太陽報》取得一份英國政府備忘錄,政府預計一旦病毒在英國開始傳

當中國疫情有緩和跡象,而歐洲有爆發事件後,各國現在開始緊張起來。傳媒報導也多正視起來。

新聞來源連結:
https://inews.hket.com/article/2575741? ...
最壞? 最壞全人類死曬啦!🤣🤣🤣

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-2-27 03:00 PM 發表

佢睇唔到而家美國三藩巿在先前冇公報有感染,就突然宣布進入肺炎緊急狀態,曲線說明老美隱瞞了疫情很多真相!
同2009豬流感一九樣,隱瞞六個月先來宣布。害死成三十萬人

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-2-27 02:19 PM 發表

點解乜撚嘢都可以屈美國?
中國真係多種族歧視而又鍾意葡萄的Loser
加番“據、傳、疑” 係咪好啲

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-2-27 01:39 PM 發表
英國對老美不設防,所以瀨晒野!
係老美唔比人設防,你敢封鎖美國人入境必定有手尾跟。

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-2-27 02:14 PM 發表
叫香港班97棄嬰捐口罩返英國救主子喇
班友只識羅著數,要捐野就即時9縮晒

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2020-2-27 02:19 PM 發表
美國一早已2千3百萬人感染.
補充:死Q左壹萬四仟人,現在響度扮曬嘢話新感染。Blue Hill鐘博士明示或暗示係尾角佬做。

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2020-2-27 02:19 PM 發表
美國一早已2千3百萬人感染.
天滅老尾

如果係真嘅都唔錯呀,人類太多喇嘛.弊在你個政府唔夠膽咁做呢,死少少做驚嚇好啦

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-2-27 02:19 PM 發表

點解乜撚嘢都可以屈美國?
中國真係多種族歧視而又鍾意葡萄的Loser
因為民主大國平時屈得人多, 呢D就是因果報應, 你們要好好反醒.

引用:
原帖由 peter925 於 2020-2-27 04:22 PM 發表

清理無錢買醫保嘅窮人。
對,同埋D長期病患者。此乃國策。本來奧巴馬醫療保障計劃幫到窮人。但侵侵上台第一件事就廢除呢個計劃。所以死在尾角,一定係窮人。

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-2-27 02:14 PM 發表
叫香港班97棄嬰捐口罩返英國救主子喇
😂

英國人口六千幾萬,80%染病死50萬人,咪嚇死鬼佬?

係就要恭喜哂

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]