• 瀏覽: 63,867
  • 回覆: 653
  • 追帖: 2
+34
引用:
原帖由 波濤性感的羊 於 2020-2-27 01:52 PM 發表
今次老味奸計又不得逞!更讓中國在世界舞台上表演抗疫能力!連西方國家世衛都大讚處理得好!👍🏻
一衆漢奸走狗,氣得咬牙切齒!
我相信香港班黑醫護吾會平安渡過,尼次國難當前黎玩野?老共平息左疫情一定秋後算帳

恭喜病毐回歸美國!

首先封關是北韓及俄羅斯,點解兄弟國一早封關難道有內幕消息收到,春江水暖鴨先知不無道理.

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-2-27 01:37 PM 發表
點解啲中國人咁鍾意呃呃騙騙

https://www.thestandnews.com/politics/武漢肺炎-新加坡起訴中國夫婦瞞行蹤-中國男違家居隔離遭撤永久居民資格/
幾時香港政府學新加坡咁樣對付曱甴,林鄭最大問題係唔識硬。

開始爆料俾人放毒

引用:
原帖由 乂大簡 於 2020-2-27 01:07 PM 發表
源頭係咪中國真相會慢慢浮上面,重點係生化戰都未打得死中國,呢點值得中國人自豪
呢D邏輯冇得頂,「源頭慢慢浮上面...」則係未知邊度源頭,但又肯定係「生化戰」,好野!
中國死得未都係未知,計埋經濟大獲就算只係死半截都唔使皆意翻身了。
如果源頭證實係中國又如何? 則係中國向其他國家發動生化戰!  
你地不如大大聲講係美國發動生化戰喇,唔使偷偷摸摸,不過小心比阿爺拉!

引用:
原帖由 dtw 於 2020-2-27 01:01 PM 發表
國家衞健委高級別專家組組長、中國工程院院士鍾南山周四(27日)表示,團隊根據傳統模型基礎,加上其他考慮因素,有信心國內新

還是鍾院士說話實在!有說服力!
中國流行病學一座大山!鍾南山
致敬!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200227/bkn-20200227114348190-0227_00822_001.html ...
https://www.thepaper.cn/newsDetail_forward_6186122

引用:
原帖由 乂大簡 於 2020-2-27 01:07 PM 發表
源頭係咪中國真相會慢慢浮上面,重點係生化戰都未打得死中國,呢點值得中國人自豪
假如美國流感有一些判錯症係真。

令武漢2019年10月底舉行第7屆軍運會後,就爆發不明肺炎,甘都毒中國人吾死(蓋茨2019年初有預測中國會爆發肺炎3300萬人死亡),現在有可能燒翻過英美意等白人社會國家。

其實都吾洗科學家決定,用民主投票怎樣去醫肺炎就得!

引用:
原帖由 arhon009 於 2020-2-27 01:03 PM 發表
老尾根本無為佢地所謂流感病死O既人做新冠檢驗....
US$3000新冠體檢,貴過買棺材

引用:
原帖由 s336990 於 2020-2-27 02:09 PM 發表

封城呢吓真係服咗中國
相信全世界無一個國家估佢出呢招

生化戰打唔死,嚟緊可能會出真正戰爭
老美同啲曱甴一樣思維,想要嘅嘢一定要要得到
打吾緊要!第一要先安內,捉九哂香港班走狗先

講得有說服力!!
講得有說服力!!
講得有說服力!!

鍾南山係國家英雄。。信晒你

大口侵這次對於大陸的疫情, 言詞閃閃縮縮,
行動古古怪怪, 根本不似他本人, 極有可能病毒
發源地根本不是在大
陸.

引用:
原帖由 62448958 於 2020-2-27 02:29 PM 發表

幾時香港政府學新加坡咁樣對付曱甴,林鄭最大問題係唔識硬。
啱啊啲中國人咪就係甲由有病走來走去惹到周圍都係

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]