• 瀏覽: 1,110
  • 回覆: 18
半年後反立法會選舉, 建制大敗可期.

一日唔剷除哂所有黑衣曱甴泛民政狗黃屍,派多多錢我都唔開心唔滿意。

曱甴嚴重損害香港

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-2-27 05:13 發表
建制大敗又點,香港都唔輪到黃屍管治

成立獨立調查委員會,和理非會退場,勇武自然都退場,才能重新出發。

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2020-2-27 09:32 發表
成立獨立調查委員會,和理非會退場,勇武自然都退場,才能重新出發。
乜「五大訴求,缺一不可」係假架?缺三都可呀?

退場?開玩笑,你係乜水可以代表所有黃屍講一個訴求就夠退場?

引用:
原帖由 nigel212 於 2020-2-27 01:30 PM 發表

和理非推勇武去死,一天勇武未死哂,和理非不會罷休。
勇武唔會死晒,我相信疫情過後,運動會繼續。

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-2-27 05:13 AM 發表
有種唔好要,退返比政府。

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2020-2-27 13:42 發表

勇武唔會死晒,我相信疫情過後,運動會繼續。
當然會繼續,當一個訴求係無視法治,一個訴求係違反基本法,就係迫政府唔可以答應,即係要長玩長有。

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-2-27 05:13 AM 發表
鍵盤戰士, 錢照袋, 照出帖.

引用:
這么過氣的話題還在討論?我都忘記了。現在沒人care什么7.21這種雞毛蒜皮的小事,比芝麻還小的瑣事,
你看有幾個人回帖你?有人搭理你嗎?熱度早就過了。過時,過氣了,淘汰了,忘了。沒人care

主題標籤 #立法會
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]