• 瀏覽: 60,933
  • 回覆: 563
  • 追帖: 1
+28
大妓院即是大妓院,無所不知,厲害!

大紀元.
一個半星期前, 有ching貼上大批演員在地鉄, 商場街邊扮暈, 係咪你請的???

"一街咸魚入晒袋"

可否出示這張相俾大家睇???唔該!

左手面"獨家" 張相係有個人唔肯去隔離, 因此比人捉走, 生Au Au 的.
所以唔係死左, 又唔係"獨家"

大妓院假新聞死全家.

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-2-27 12:42 AM 發表
本報對武漢某殯儀館獨家錄音訪問得出,目前「中國新型冠狀病毒」,即武漢肺炎,大陸實際死亡人數已超過一萬人;該殯儀館2月3日死亡單記錄,六成死者因無法住院屍體從家中拉到殯儀館。疫情進入爆發期,北京危險係數最高,武漢次之。中國新型冠狀病毒疫情已進入第一輪爆發期,本報通過對武漢其中一家殯儀館官員獨家調查得出,目前大陸染病...

http://images.hk.epochtimes.com//uploa ...
舔共撚,大妓院假野,衰過毒果多多,你都夠膽轉貼,傻仔才會信。

上面第一張相, 我信係條屍

但第二張相可能是工作人員抬病者到屋外通氣地方才作救治

第三張相明顯係在晒床鋪, 

同樓主所標示的主題差好遠喎???

你一陣又話燒二千條屍一日, 堆屍扔了去邊??

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-2-27 12:42 AM 發表
一街咸魚入晒袋
信佢送去醫院驗計肺炎條數果個都傻
信831太子死咗人既仲傻.

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-2-27 12:50 AM 發表

應該係你請啦~
一有事就陳健康伊拉克爆眼女
以後咩事都唔使理
咁即係你又段估啦,
今帖的主題評論, 係咪你又段估??

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-2-27 12:49 AM 發表

呀叔只係推斷
理論上果堆咸魚冇人會送去醫院驗
舔共撚,乜你唔知有幾個拿去解剖嗎?大妓院無消息?叫咗你唔好信大妓院啦!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]