• 瀏覽: 40,892
  • 回覆: 279
  • 追帖: 1
+12
用愛去抗疫

引用:
原帖由 獷妖彤摸胸呻吟 於 2020-2-26 10:44 PM 發表
台灣新冠肺炎疫情持續蔓延,北部80歲老翁一家5口感染後,其在住院期間聘用的30多歲外籍女看護周三(26日)亦被確診。台灣...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20200226/photo/bkn-20200226140305579-0226_00952_001_01b.jpg?20200226202924

如果稍後輪到台灣社區出現大爆發的話,咁台積電半導體芯片 ...
大家唔使咁開心住,呆灣一兩日後就無事。因為呆人有萬能嘅民主制度, 百毒不侵, 唔使好似大陸及香港咁落後做乜乜防疫措施,病毒自然被民主消滅。

引用:
原帖由 褲浪白條 於 2020-2-27 02:24 AM 發表
如台灣省大爆發,我唔會開心但同樣唔會同情。近這一年讓我認清台灣人如何低質、賤格!
台畜,食屎狗
人地契弟個契弟
自備狗糧的門口狗
世上能有如斯賤種,無言

引用:
原帖由 獷妖彤摸胸呻吟 於 2020-2-26 10:44 PM 發表
台灣新冠肺炎疫情持續蔓延,北部80歲老翁一家5口感染後,其在住院期間聘用的30多歲外籍女看護周三(26日)亦被確診。台灣...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20200226/photo/bkn-20200226140305579-0226_00952_001_01b.jpg?20200226202924

如果稍後輪到台灣社區出現大爆發的話,咁台積電半導體芯片 ...
好多大6王隱匿……?……

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-2-26 10:50 PM 發表
香土彼得又話台灣有藥醫??
用愛來醫肺炎

引用:
原帖由 discuss-5 於 2020-2-27 08:50 AM 發表
用愛去抗疫
台.....緊係用愛.......之.......佢抗疫啦 ! 成班機民....又民主

強國武漢撚真係害人不淺

台灣有民主,係百無禁忌,唔怕的,向老尾搵援助吧

引用:
原帖由 CHEEK 於 2020-2-26 11:14 PM 發表
日韓美爆發,台灣無得防。全球蔓延,香港自求多福
香港在林鄭的卓越領導下,確診數字大幅落後,力壓群雄, 師兄完全毋須擔心!!!

引用:
原帖由 墮皮香蕉人 於 2020-2-27 09:00 AM 發表
強國武漢撚真係害人不淺
係啊,你快脆D返去火星避難啦,害埋你依個咁優秀既人才就唔係幾好啦

曱甴最愛既地方,仲成日讚做得好,曱甴冇腦又一證明

好呀,抬灣又可以休息下,它太辛苦了

引用:

香港一開學可能都有機會,所以在家工作才可減輕醫療負擔

引用:

説好的封關就冇事呢?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]