• 瀏覽: 40,870
  • 回覆: 279
  • 追帖: 1
+12
引用:
原帖由 獷妖彤摸胸呻吟 於 2020-2-26 10:44 PM 發表
台灣新冠肺炎疫情持續蔓延,北部80歲老翁一家5口感染後,其在住院期間聘用的30多歲外籍女看護周三(26日)亦被確診。台灣...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20200226/photo/bkn-20200226140305579-0226_00952_001_01b.jpg?20200226202924

如果稍後輪到台灣社區出現大爆發的話,咁台積電半導體芯片 ...
乜唔係封晒關,點解又會爆

台灣選出一個推卸責任的菜菜子
台灣人好自為之啦

有夠呆的

台灣人

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-2-26 10:50 PM 發表
香土彼得又話台灣有藥醫??
系呀!越醫越多

菜總統一陣會再講「用愛避肺炎」就沒事

呆灣最美的風景線,新冠肺炎

我都覺得奇怪,台灣咁多日都冇乜點升過,都係十零廿個人確診, 原來又係用印尼嗰招,唔檢測就唔會有人被確診。

中伏!

引用:
原帖由 獷妖彤摸胸呻吟 於 2020-2-26 10:44 PM 發表
台灣新冠肺炎疫情持續蔓延,北部80歲老翁一家5口感染後,其在住院期間聘用的30多歲外籍女看護周三(26日)亦被確診。台灣...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20200226/photo/bkn-20200226140305579-0226_00952_001_01b.jpg?20200226202924

如果稍後輪到台灣社區出現大爆發的話,咁台積電半導體芯片 ...
仲以為呆變已冇事

全台小學五百幾人發燒....
呢個數好正常啫。
全台小學一個都無發燒,才是不正常。

引用:
原帖由 前期扁扁的賤嘴 於 2020-2-27 08:38 AM 發表
全台小學五百幾人發燒....
呢個數好正常啫。
全台小學一個都無發燒,才是不正常。
台灣做咩都正常
叫人唔駛戴口罩都正常..

台奴

台灣的蔡英文總統周二在Facebook發文,宣布暫停籌備5月台灣的總統就職活動

準備著草鳥

似578幻人發燒

唔封日韓美關的結果

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]