• 瀏覽: 53,252
  • 回覆: 439
  • 追帖: 3
+11
引用:
原帖由 理+誠 於 2020-2-26 08:46 PM 發表
「三藩市縱未有確診個案,但宣布進入緊急狀態」
佢老美肯走有嘢隱瞞。
中共今次一定要玩9番佢老美轉頭,停口罩出口,停簽証, 西媒咁中意煽動恐慌,係時候輪到佢老美國內恐慌.

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2020-2-26 09:43 PM 發表
SF最多華人
一宗都無?
有理由相信老美也隱瞞疫情
就係因為華人多,所以驚到緊急狀態?

先搶囗罩

再搶廁紙

緊急狀態會點?

引用:
原帖由 柒柒柒婆 於 2020-2-26 09:49 PM 發表
先搶囗罩

再搶廁紙
睇下仲有冇idiot lor

引用:
原帖由 pandan07 於 2020-2-26 09:31 PM 發表

美國得幾個州有新測試劑,點驗?
美國乜咁廢?幾個州咁少?

如果真係頒緊急法, 今晚華爾街仆到直.

附件

FK10022.png(60.25 KB)

引用:
原帖由 無本生利 於 2020-2-26 09:33 PM 發表
之前冬天話死於流感的,好可能係死於新冠肺炎,可能比中國發現的更早。只是有人隱瞞,製造文章,將個波推去別國。
呢樣就唔信,係都英、澳、加首先奶嘢先啦,五眼聯盟一定親密接觸過中國,連日、韓都慢過中國,咁多數係作古姐。

引用:
原帖由 pandan07 於 2020-2-26 09:29 PM 發表

我見唔美國同心協力,只見到自私自利,落井下石!
沒可能的,全世界相信香港人是質素最高的,美國人是沒有可能跟得上的

引用:
原帖由 天下唯攻 於 2020-2-26 10:26 PM 發表

美國乜咁廢?幾個州咁少?
係,其他果啲要送到CDC驗。

美國對外針對中國時就凶狠, 國內抗疫就求其, 不積極排查, 唔知幾多個案當成普通肺炎!!!
美國本身疫苗接種極低, 就知佢地對肺炎毫不在乎!!!
美國同南韓一樣有大量極端教派, 一個帶病教徒足以引起大爆發!!!

老美最叻隱瞞, 三市應該有十萬人感染,確診三萬

老美一定有鬼,要問下點傳入去!!!

引用:
原帖由 shengleitv 於 2020-2-26 10:55 PM 發表
尾國為咩封關?疫苗研製在手三年月幾,最緊要推銷疫苗搵錢啦
講推銷,咁就係推銷手法

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]