• 瀏覽: 40,405
  • 回覆: 598
  • 追帖: 1
+35
引用:
原帖由 kwokk2014 於 2020-2-26 01:38 PM 發表
大口侵之流, 噏得就噏
佢係大口侵 twitter 既真人版

引用:
原帖由 frankie_123. 於 2020-2-26 03:37 PM 發表
係唔係美國有二仟幾萬人染流感? :fun ...
大陸每年生產3000萬流感疫苗

而且,香港同美國一樣,都唔係會個個人去打疫苗

唔係咁傻以為大陸人對流感自動免疫?

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-2-26 03:34 PM 發表

係呀快啲叫大6醫護脫啦
扮晒嘢小事化大搶貴晒啲裝備
點解你唔夠人講,就好似啲無家教嘅細路同八婆咁,講埋“你咁叻......乜乜物物......”嗰啲句式。
睇嚟你幾襯你個網名!

城都封埋啦 仲屈?

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-2-26 01:33 PM 發表
中國與伊朗是目前武漢肺炎死亡個案最多兩國,美國國務卿蓬佩奧周二批評兩國的審查制度,指兩國企圖隱瞞疫情。 蓬佩奧藉中國上周驅逐美國《華爾街日報》記者一事,批評中國審查制度有致命後果,認為新聞自由可確保公眾和醫護人員獲得準確資訊。他順帶敦促伊朗當局必須在疫情上說真話。 蓬佩奧說,...

https://appledaily-hk-appledaily-prod.cdn.arcpublishing.c ...
蓬佩奧中左豬流感?講D野好L豬

毒果點解吾講下美國流感大爆發,
多少人感染了,多少人死了;
傳播了多少國家,死了多少人......。
係美國病死了的,有多少是因流感,
有多少是肺炎......。
為何吾探討?
為何吾報道?

是否你主子吾比你講...

毒果新聞,信佢一乘,永久失明。

鳩UP

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-2-26 03:34 PM 發表

係呀快啲叫大6醫護脫啦
扮晒嘢小事化大搶貴晒啲裝備
你理9人

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-2-26 01:33 PM 發表
中國與伊朗是目前武漢肺炎死亡個案最多兩國,美國國務卿蓬佩奧周二批評兩國的審查制度,指兩國企圖隱瞞疫情。 蓬佩奧藉中國上周驅逐美國《華爾街日報》記者一事,批評中國審查制度有致命後果,認為新聞自由可確保公眾和醫護人員獲得準確資訊。他順帶敦促伊朗當局必須在疫情上說真話。 蓬佩奧說,...

https://appledaily-hk-appledaily-prod.cdn.arcpublishing.c ...
真係笑死人,老美自己咪就係最叻隱瞞嘅國家囉,自己係咁就以為人地又係咁。
西班牙流感其實咪就係美國先發生囉,但就隱瞞疫情,讓啲病傳遍世界,西班牙仲要食咗隻死貓,之後追尋源頭先至發現係喺美國最先爆發。當年嘅H1N1又係一樣,自己隱瞞疫情令病菌傳遍世界各地,今次美國嘅大流感,事實有幾多唔係真正流感,根本就無人知,即使美國CDC都唔敢否認,只係回應話未有證據證明係新冠狀病毒。當然啦,美國根本都無將呢啲個案做過新冠測試,又點會有證據顯示得到呢,更何況呢次美國大流感亦可能係另一種變種嘅流感,相信都要其他國家發現係新種佢地先至會去分析囉。所以,美國真係無隱瞞疫情喎,因為美國根本唔會去理,又點算隱瞞呢。

條七頭唔講下自己國家死幾多人

引用:
原帖由 freeyauchan 於 2020-2-26 01:49 PM 發表

咁係呀嗎  如果你 有個朋友 成日鳩吹 講野冇句真   你會吾會信佢呀? 重要係國家級代表  都亂鳩咁吹 邊個知佢邊句真邊句假?  香港人有獨立思想? ...
鬼佬文宣祖師

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]