• 瀏覽: 43,318
  • 回覆: 11
  • 追帖: 5
+9
引用:
原帖由 港人共敵777 於 2020-2-26 11:28 AM 發表

民賤聯班垃圾與港人為敵
The following is the truth ..........

https://youtu.be/OgbI5KG9qGo

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2020-2-26 03:38 PM 發表

你點解釋投票結果? 反對!

之後就話 係泛民「反對」

d 藍絲根本唔會睇邊個議員投反對票!

比連仔篤灰 即刻轉太通過 😆😆😆

我個人唔贊成派錢 不過d 仆街議員 反對就反對 唔好扮支持! 又要吹哂雞話支持 實際投反對票 人地泛民起碼明反對 民建聯食屎啦! 唔比人篤灰都唔通過 ...
你哋睇咗下面套片便知犯民係幾咁賤格丶幾咁虛偽啦!亦都了解點解建制被迫投反對票!

引用:
原帖由 lookgod_007 於 2020-2-26 04:25 PM 發表
公民黨黨魁楊岳橋表示,新一份財政預算案派1萬元,只是政府為過去8個月的惡行提出的「贖罪劵」,又不滿警隊大幅增加預算,形容預算案「半啖砂糖三啖屎」,指除非削減警隊開支,否則公民黨不會支持預算案。他又質疑,警隊預算增加,監警會預算卻下降,政府是否嫌警隊不夠暴力。楊岳橋認為,任何人期望以派錢挽回政治公信力,只是痴人說夢,唯有落實民間五大訴求,才能真正解決市民不滿。公民黨亦不滿,政府未有接受該黨建議,例如 ...
咁條友之前又動議每人派一萬蚊?而家佢係咪精神錯亂呀?全港市民都睇到犯民講一套做一套啦!!!

引用:
原帖由 hin0809 於 2020-2-26 04:26 PM 發表

立法會監察,監察到,就唔會樣樣超支,呢300億,到最後又會俾幾多個社團分餅仔分晒呢
你唔知好多工程超支都因為俾犯民拖後腳咩?所有嘢都拉布,所有嘢都拖一年半載,唔超支唔通仲會減少咩😏

引用:
原帖由 Spiderjohn 於 2020-2-26 04:37 PM 發表

咁條友之前又動議每人派一萬蚊?而家佢係咪精神錯亂呀?全港市民都睇到犯民講一套做一套啦!!!
如果楊岳橋話政府派一萬蚊係贖罪卷,咁佢早幾日又叫政府派一萬蚊?呢條友係咪short 上腦呀?成個犯民究竟知唔知自己開咩會,動議咗乜嘢呀?成班垃圾!
最好你唔好批果一萬蚊?等成個香港認清你班人嘅面目係幾咁可憎!😡

引用:
原帖由 末來 於 2020-2-26 03:00 PM 發表
民建聯一早建議派錢又畀反對派抹黑。民建聯真係要做多啲宣傳先得。
人哋民建聯就真係講得到,做得到嘞!

咪好似犯民楊惡橋咁,早幾日扮動議叫政府派一萬,今日就話政府派一萬其實係贖罪錢,咁你班死犯民究竟係贊成定唔贊成呀?全部都為反而反,裝模作樣!

引用:
原帖由 hin0809 於 2020-2-26 03:07 PM 發表

可否解釋下如果當時佢地都贊成,又可以點拉布呢
你睇下以我下套片就知佢哋點拉布嘞!仲要拖冧埋果三百億添,幾咁毒辣!

引用:
原帖由 中國領導班子 於 2020-2-26 05:08 PM 發表
老千民賤聯思覺失調...........................
係犯民思覺失調先啱!
早兩日動議政府派一萬,
今日話政府派一萬係贖罪!

咁即係點呀?你楊惡僑代表犯民知唔知道講緊乜呀?儍儍地!

引用:
原帖由 朗拿忠 於 2020-2-26 05:37 PM 發表
7  8月先開始遲唔遲d???,,,         依家d人都唔夠工開,,可能冇工開,,最好4 5月有
咁要睇犯民班已完玩唔玩嘢?如果佢哋玩嘢嘅話,睇怕派唔派到都成問題😏

引用:
原帖由 jimmy0066 於 2020-2-26 07:58 PM 發表
可以買full gear同汽油彈,正!
係呀,監倉有皇家飯食真係好正!
坐完三丶五丶七年出返嚟仲正,因為唔使做(孭住案底無人請)!
前途盡毀,台灣又唔收,慢慢自high 多五十年先釘,你話幾咁正呢😂😂😂

引用:
原帖由 jimmy0066 於 2020-2-26 08:00 PM 發表

咁不停播中央新聞聯播好唔好,入面嘅中國最完美!
咁又唔使!只要執咗毒果丶連登,商台同港台,世界已經好完美🙏🙏

引用:
原帖由 明日巨大的碼頭 於 2020-2-28 09:05 PM 發表

都唔L明你D乜L野邏輯!
班泛民在剩餘廿分鐘明玩拉布假提議,你都唔L明?真係無L得好講!
俾下面套片呢度啲師兄睇吓,便知班犯民政棍點樣玩嘢囉😚

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]