• 瀏覽: 43,398
  • 回覆: 352
  • 追帖: 5
+9
牛丸冇得收

參加暴動,破壞社會應該無份

引用:
原帖由 喜愛半大2 於 2020-2-26 11:42 AM 發表
破產人士係米無得拎?
有身份證就有

引用:
原帖由 港人共敵777 於 2020-2-26 11:28 發表

民賤聯班垃圾與港人為敵
慷他人之概嘅野, 點會反對, 唔好做呢D白痴圖, PLS

唔好派比啲曱甴啦

引用:
原帖由 唔睇大台 於 2020-2-26 11:19 發表
【1125】政府計劃未來2年,在6區成立地區康健中心。我已為此預留經常開支6.5億元。至於其餘11區則會撥款約6億元,在正式設立地區康健中心前,資助非政府組織設立規模較小、屬過渡性質的「地區康健站」。

【1124】政府會向醫管局增撥30億元的經常撥款,並額外增撥約6億元,讓醫管局增加人手推行新的措施和加強現有服務。政府於20/21年度向醫管局提供的經常撥款合共750億元,相對17/18年度的 ...
YC 鏗鏘有骨氣哋話乜都唔要

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2020-2-26 11:46 AM 發表

有身份證就有
佢既意思係,呢一萬元洗唔洗上繳破產署呀??

引用:
原帖由 Sith-Lord 於 2020-2-26 11:45 AM 發表

其實你知唔知自己係香港少數派?
泛民有6成人喎
少你老尾曱甴仔

引用:
原帖由 港人共敵777 於 2020-2-26 11:28 AM 發表
https://cdn.discuss.com.hk/t/2e5d13/f/800x0/https://img.discuss.com.hk/d/attachments/day_200223/20200223_cb12b1aef309db584515cRXk47Ju9iQX.jpg

民賤聯班垃圾與港人為敵
假㗎大家唔好信

個1萬分分鐘扣下手續費 又要條件 分分鐘係冇

狗西波d次真係估佢唔到喎,之前有個師兄話派錢佢就賣樓,唔知會唔會走數呢

退稅退2萬定5萬?點解有d網上流傳係5萬?

18以上有七百萬人??要711億??加上行政費??

引用:
原帖由 Sith-Lord 於 2020-2-26 11:45 AM 發表

其實你知唔知自己係香港少數派?
泛民有6成人喎
6成選票不是6成人.
改正你.

開心😃

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]