• 瀏覽: 43,330
  • 回覆: 352
  • 追帖: 5
+9
可以買full gear同汽油彈,正!

引用:
原帖由 andy94 於 2020-2-26 07:37 PM 發表
節流第一招,執左殤港電台
咁不停播中央新聞聯播好唔好,入面嘅中國最完美!

引用:
原帖由 Sith-Lord 於 2020-2-26 11:57 AM 發表

你夠薑就出街講。
得罪6成人。

唔好縮係到。
你估我係你咁on9 每晚10點鳩叫呀?
你有本事唔好拎政府福利丫 曱甴
話唔派1萬果條友裸跑找左數未呀?

引用:
原帖由 jimmy0066 於 2020-2-26 07:58 PM 發表
可以買full gear同汽油彈,正!
係呀,監倉有皇家飯食真係好正!
坐完三丶五丶七年出返嚟仲正,因為唔使做(孭住案底無人請)!
前途盡毀,台灣又唔收,慢慢自high 多五十年先釘,你話幾咁正呢😂😂😂

引用:
原帖由 jimmy0066 於 2020-2-26 08:00 PM 發表

咁不停播中央新聞聯播好唔好,入面嘅中國最完美!
咁又唔使!只要執咗毒果丶連登,商台同港台,世界已經好完美🙏🙏

咁咪好囉, 唔好成Q日講聚焦, 又做得衰, 你人人有份已經好聚焦, 唔好理人點使, 市民自有打算.
有時, 派錢除左有實質作用, 也可解民怨, 你呢個政府衰左咁多年, 早就應該變吓.
香港人日日話澳門好, 點好法? 我諗冇幾多個識答, 真係要答, 其中一個肯定係年年派錢, 就係咁.
不過最唔順, 就係果班完全廢柴, 不肆生產既部分大學生, 派完三萬, 又加一萬, 俾錢佢地買裝備反政府, 四圍放火打異己, 不過冇辦法, 妖獸都市, 廢咖總有一隻係左近, 只有怨香港大運已完, 冇 "超人" 出現可擊倒妖獸, 唯有望觀音打救, 或自求多福.

唔店派比暴徒同黑護!

引用:
原帖由 Spiderjohn 於 2020-2-26 04:33 PM 發表

你哋睇咗下面套片便知犯民係幾咁賤格丶幾咁虛偽啦!亦都了解點解建制被迫投反對票!

https://youtu.be/OgbI5KG9qGo
我都知泛民死政棍

難道波叔想競選特首?

7億比旅發挶都唔知做麥

今日有個記者問問題,話點解係10000.吾係8000真係好低能,無營養ge問題

18歲以下無錢分,怨氣更甚。

攬炒成功,之後敗晒副身家,就比香港人有「真普選」,等香港人知道選乜都冇錢用!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]