• 瀏覽: 9,083
  • 回覆: 149
+10
好多老師收左黑金, 去帶學生去搞事 唔去果D扣操行同玩針對..

口無「無心之失」,實則「有心中傷」。

又要威又要戴頭盔,為咗份工而腰骨都可以唔要。王師就係咁仆街
引用:
原帖由 竹馬青梅 於 2020-2-26 08:58 AM 發表

新冠肺炎肆虐下嘅香港依舊「高燒唔退」,社會各界無不同心同德以戰疫為先,唯有反對派仲喺政治先行,為一己陰晦置百萬港眾福祉於不顧,喺禍亂香港嘅路上越行越遠。先有「黃醫」臨危罷工,脅迫封關;再到警員中招「黃店」促銷慶祝;近日更出現多起「黃師」惡意仇警事件,其中孔聖堂中學署理副校長何柏欣賣弄文字,作「藏頭詩」咒警仇警事件更引來各界筆伐聲討。
為人師表嘅外衣之下竟喺一副陰暗險惡嘅嘴 ...

好多教畜教壞細路,教畜仲要帶隊去攪破壞……

香港教育體制內太多癌細胞,必須消滅毒瘤,如果唔係香港無得救………

速立23條,刻不容緩

誤人子弟

教育體制徹底失敗,大量黃師教畜為患,必須重新整頓!

表達政治立場完全沒有問題,但用到這些手段實在令人心寒。。由你們教出來的學生以後的前途你們承擔得了嗎?
政府必須正視!否則香港就真的是玩完!

實無事 香港教育已死

引用:
原帖由 竹馬青梅 於 2020-2-26 08:58 AM 發表

新冠肺炎肆虐下嘅香港依舊「高燒唔退」,社會各界無不同心同德以戰疫為先,唯有反對派仲喺政治先行,為一己陰晦置百萬港眾福祉於不顧,喺禍亂香港嘅路上越行越遠。先有「黃醫」臨危罷工,脅迫封關;再到警員中招「黃店」促銷慶祝;近日更出現多起「黃師」惡意仇警事件,其中孔聖堂中學署理副校長何柏欣賣弄文字,作「藏頭詩」咒警仇警事件更引來各界筆伐聲討。
為人師表嘅外衣之下竟喺一副陰暗險惡嘅嘴 ...
一定要抄晒呢尐人, 唔好教壞下一代

引用:
原帖由 gakoduck 於 2020-2-26 09:09 AM 發表
好多教畜教壞細路,教畜仲要帶隊去攪破壞……

香港教育體制內太多癌細胞,必須消滅毒瘤,如果唔係香港無得救………

速立23條,刻不容緩

...

港人港地岸鳩鳩文宣圖
我要老師全名啊
教師帶隊第N鑊啦
整個喊包Emoji樣有鳩用咩

引用:
原帖由 pj2015hk 於 2020-2-26 09:02 AM 發表
好多老師收左黑金, 去帶學生去搞事 唔去果D扣操行同玩針對..
又有黑官包庇
至黑教C橫行

所有key posts都比黃畜霸了......唔大破大立係攪唔掂....一定被拖死....23條同國安法要一齊推!!!

呢隻曱甴老屍即炒

教協護航是同一團火

引用:
原帖由 竹馬青梅 於 2020-2-26 08:58 發表

為人師表嘅外衣之下竟喺一副陰暗險惡嘅嘴臉,呢種人點承擔 ...
呢啲噉嘅老師,有噉嘅歹毒心腸,肯定悟人子弟。

主題標籤 #停課
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]