• 瀏覽: 38,112
  • 回覆: 552
  • 追帖: 3
+19
引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-2-26 12:58 AM 發表

如果沒有美國3M的口罩,牠們武漢人就要感染武漢肺炎病毒死清光了
係班無腦先認為一般人要用3M口罩

引用:
原帖由 mousehunter 於 2020-2-26 12:58 AM 發表
韓國也不是禁止口罩出口嗎
算把啦, 韓國那些是明星口罩, 過濾功能麻麻, 佢禁運都影響不大, 反而中國的醫療口罩過濾能力仲高過佢 .

美國無理打壓華為, 而家食小小苦就叫救命, 真沒用

引用:
原帖由 apmichael 於 2020-2-26 12:59 AM 發表

係班無腦先認為一般人要用3M口罩
慘得過而家美國出晒聲要喎

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-2-26 01:01 AM 發表

總之如果沒有美國呢個3M超人出來整口罩救地球,牠們武漢人早就感染武漢肺炎病毒死清光了
咁都係中國3M廠喎, MIC

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-2-26 01:01 AM 發表

慘得過而家美國出晒聲要喎
咁醫護人員係要用嘅,求下中國實唔會見死不救

引用:
原帖由 becktoria 於 2020-2-26 01:01 AM 發表
美國無理打壓華為, 而家食小小苦就叫救命, 真沒用
美國打壓華為, 華為唔見錢啫
但而家中國唔俾老美, 老美在肺炎下真係會死好多美國人

都攞晒你 3M 口罩技術,自己設廠

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-2-26 12:03 AM 發表
武漢肺炎肆虐全球,中國仍未能控制疫情。不過,美國白宮貿易談判首席智囊納瓦羅(Peter Navarro)接受電視訪問時稱,中國正禁止所有3M口罩出口到美國,試圖令美國人無法得到口罩。他表示面對不公平貿易,白宮可能要求4間口罩企業,將工廠撤回美國,以示報復。

https://appledaily-hk-appledaily-prod.cdn.arcpublishing.com/resizer/ ...
真心希望你趕快搵過份工,毒果就快執,無前途。

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-2-26 01:01 發表

總之如果沒有美國呢個3M超人出來整口罩救地球,牠們武漢人早就感染武漢肺炎病毒死清光了
美國姨媽巾夠唔夠用?

引用:
原帖由 apmichael 於 2020-2-26 01:03 AM 發表

咁醫護人員係要用嘅,求下中國實唔會見死不救
但中國應先顧自己的醫護嗰班先囉, 自己醫護唔掂就工人有事都有人救, 工人唔掂, 就有鬼人生產1860口罩咩, 所以中國啱.有理由夠貨先運.

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-2-26 01:02 AM 發表

我都有用緊美帝的3M口罩
你唔講都知你冇腦
你做過fit test未呀,唔啱size會漏氣㗎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]