• 瀏覽: 12,842
  • 回覆: 172
+7
立法會 控制權比黃屍爭奪了 中共已會 宣告緊急狀態 行全國法律  還會選特首咩 😁

暴徒上街話要我要真普選,一人一票直選,爭取功能組別小圈子選舉,即係出賣革命,出賣手足,革命義士情何以堪。

引用:
原帖由 jipyrbo 於 2020-2-25 07:38 PM 發表

咪好囉,玩大佢就直頭根據基本法宣告中國法律適用於香港,到時睇下邊個泛黃走得快。
睇個樣都唔係無可能發生。
你攬炒,我攬炒,大家一齊攬炒。

寧願中共掌權,勿比黃絲掌權,否則只會香港受苦

笑話一則,正一小丑沈 on 9 😀

駱主任直接接任。

痴夠未

香港特首可經由協商產生,唔一定要選舉架!
知道冇。

引用:
原帖由 隨機漫步 於 2020-2-25 07:30 PM 發表
"而毋須北京批准" ???

有心誤導嗎?

佢以為香港係獨立主權國家?
仲係冇黃同學答我:

點解泛民及肥佬黎仔女冇上街?

引用:
原帖由 Sophie_BB 於 2020-2-25 07:21 PM 發表
立法會選舉9月舉行,民間記者會今天(25日)以「功能組別 每席必爭 光復議會 時代戰役」題舉行記招,邀得國際關係學者沈旭暉出席。沈旭暉表示,現時在行政主導的體系中,特首權力極大,但若民主派在立法會選舉取得過半議席,再配合下屆特首選委選舉,將可選出一名真正代表民意的泛黃特首,屆時或有機會大幅改變功能組別,而毋須北京批准。沈旭暉指,以數字上計算,在2021年特首選委選舉中取得601席,並非無機會,又認 ...
錦多黃人工會,又有黃教師教小朋友成為黃,Dse之下。。。慘,又吹咩200萬人上街,167萬人投票,但2o19年新登記人有40幾萬人。身份証為YㄧM,89後已經被洗腦,中共自己居然冇能力消滅里班人。。好垃圾

引用:
原帖由 番攤士碌架 於 2020-2-25 07:46 PM 發表
立法會 控制權比黃屍爭奪了 中共已會 宣告緊急狀態 行全國法律  還會選特首咩 😁
咁點對付班假髮官?

60%支持,冇眼睇,隨便吧。

垃圾
佢地以為自己係乜水
沈XX 又有咩咁把炮

引用:
原帖由 番攤士碌架 於 2020-2-25 07:41 PM 發表
入到閘 先講啦😂
尼個人信唔信得過?

附件

download (2).jpg(7.83 KB)

download (2).jpg

引用:
原帖由 Sophie_BB 於 2020-2-25 07:21 PM 發表
立法會選舉9月舉行,民間記者會今天(25日)以「功能組別 每席必爭 光復議會 時代戰役」題舉行記招,邀得國際關係學者沈旭暉出席。沈旭暉表示,現時在行政主導的體系中,特首權力極大,但若民主派在立法會選舉取得過半議席,再配合下屆特首選委選舉,將可選出一名真正代表民意的泛黃特首,屆時或有機會大幅改變功能組別,而毋須北京批准。沈旭暉指,以數字上計算,在2021年特首選委選舉中取得601席,並非無機會,又認 ...
食屎,沈曱甴,你話就係,國家唔承認,你咬,食屎,死曱甴

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]