• 瀏覽: 29,270
  • 回覆: 379
+21
咁老尾咁多年不斷侵略別國,殺死數百萬人,有冇剖腹謝罪?
中國人叫東亞病夫,老尾人係咪叫西方屠夫?

引用:
原帖由 degussa 於 2020-2-25 04:06 PM 發表
白痴,侵侵一個美國優先,都攪到世界大亂。還有蝗蟲,澳洲森林大火對全世界天氣都受影響,美國退出核協議又不參與減炭排放,這些都是為世界添亂。他們都未向世界道歉啦! ...
老美發動咁多戰爭、比任何國家都環保!

中國這個世界毒瘤,簡直是要在地球上消失啦

引用:
原帖由 強國人民 於 2020-2-25 03:56 PM 發表
言論在網絡引起爭議,有反對者稱,病毒是「天災」,而不是中國「添亂」。

中共不反省
只會每十年一次「天災」
冇學識就會話係天災,有啲文化就會諗到係人禍!

日本乙型腦炎道歉了嗎?墨西哥豬流感道歉了嗎?西班牙流感道歉了嗎?德國麻疹/中東呼吸綜合徵都道歉了嗎?

係囉,本來隻病毒係隱形殺手,偏偏被中國發現左出來,又檢疫又封城, 搞到世界大亂.如果唔出聲當流感來醫咪幾好.

引用:
原帖由 diuadm9 於 2020-2-25 03:43 PM 發表
笑死
東亞病夫😂
你認為自己可以獨善其身?

小日本應為鑽石號失當向世界道歉

引用:
原帖由 HKPOPO 於 2020-2-25 03:42 PM 發表
新冠肺炎(COVID-19)疫情持續,針對中國的防疫抗疫,世衛組織考察組給出積極評價,認為中國的措施避免或至少推遲數十萬病例,築起疫情向全球蔓延

/QQOwYwwlk3_c8UO0AIKABHcjHUalPmJ5PRbO6T0Wzuk?v=w1280r16_9 ...
外國勢力,道歉 ? 跟本由頭到尾都是有計劃啦,
先滅港毒,再破日韓,進軍歐盟,決戰老美
大大獨統天下

🤔看咁耐新聞...找到第一個病人味?
第一個吃野味的源頭病人是邊一位?
還是假設出來的虛構角色?

引用:
原帖由 diuadm9 於 2020-2-25 03:43 PM 發表
笑死
東亞病夫😂
自己有幻覺以為置身事外,咪仲搞笑。

又係毒果襟兄弟......01。。。。。。唔怪得又作。。。。

一條死洋狗.
查下佢有冇美國資產, 有冇收過美國黑金可能有發現.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]