• 瀏覽: 26,015
  • 回覆: 281
+2
引用:
原帖由 chaolininin 於 2020-2-25 02:57 PM 發表
天水圍天耀邨商場一間優品360,今日(24日)下午2時許,突遭有兩名少年闖入店內,大肆破壞貨架及收銀處後逃去,一名姓林(

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200224/photo/bkn-20200224223316810-0224_00822_001_01b.jpg?20200224234503

又有兩倍曱甴仔唔使返學去刑毀,拉得好,支持警察執法

新聞來源連結:
...
支持警察,打柒曱甴

引用:
原帖由 ypy906 於 2020-2-25 03:28 PM 發表

可以响D朋輩面威威
14歲,真係毛都未出齊

有病!

在背後策劃丶煽動此類傻西壞腦曱甴仔之仆街正打靶,
真係要衷心祝福啲杏+橙生仔無屎忽!

14g,人哋欠佢咩?!

14歲曱甴仔
唔使返學就自修啦
再唔係約同學去踢波
攪咁多野叫你老母賠錢

引用:
原帖由 koux 於 2020-2-25 03:17 PM 發表
一定要重判
判佢去官肺隔離營做義工500小時

引用:
原帖由 chaolininin 於 2020-2-25 02:57 PM 發表
天水圍天耀邨商場一間優品360,今日(24日)下午2時許,突遭有兩名少年闖入店內,大肆破壞貨架及收銀處後逃去,一名姓林(

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200224/photo/bkn-20200224223316810-0224_00822_001_01b.jpg?20200224234503

又有兩倍曱甴仔唔使返學去刑毀,拉得好,支持警察執法

新聞來源連結:
...
犯法就要拉..有罪就要判刑 !!!

又有兩隻人渣曱甴被拘捕, 刑事毀壞, 人渣暴徒曱甴等候被索償同留案底吧... 精彩人生第一步啊...

放學後要到360兼職

引用:
原帖由 iapple2 於 2020-2-25 03:08 PM 發表
賠100萬
仲要賠埋當日破壞店舖入面既庫存

為所做既事負責吧

14歲,真系想打斷呢兩只曱甴嘅手腳!!!

支持警方嚴正執法 !

將一切違法人士繩之於法
要犯法人士為自己既行為負責
承擔法律責任 !

IQ有上限, onQ無極限

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]