• 瀏覽: 16,303
  • 回覆: 215
  • 追帖: 1
+12
🈚錯/
🇯🇵嘅對口係🇨🇳領事館/

引用:
原帖由 殖民英犬的末日 於 25-2-2020 02:49 AM 發表
漁村人傻嗎?
漁村是中國地方政府
外交問題村幹部能越俎代庖嗎?
忘了當年 菲律賓總統 怎麼 羞辱 曾特首的嗎 ??.
可以向香港國候任大總統黃痴瘋求助

引用:
原帖由 殖民英犬的末日 於 2020-2-25 02:49 AM 發表
父母被隔離 港人求助入境處:請電中領館

https://cdn.hk01.com/di/media/images/4049925/org/c6d132195d6d7c1eb176a615ed5a4055.jpg/IlZwKGShYt-s3-1WTx-wRcwMewHGp3fD94Io7feCKO0?v=w1920r16_9

日本鑽石公主號郵輪爆發新冠肺炎,船上三百多名香港乘客已 ...
點解唔搵周小妺妹 佢同日本仔咁 Fd 假如成功 又可以落特區政府面 通番係佢哋強項 徳國美國日本都支持佢哋

不認中國人,就去找英,美啦。
人家采佢都傻,白痴曱甴有些骨氣,死要不找中國領使館

引用:
原帖由 神風999 於 2020-2-25 04:40 AM 發表

點解唔搵周小妺妹 佢同日本仔咁 Fd 假如成功 又可以落特區政府面 通番係佢哋強項 徳國美國日本都支持佢哋
鳩停BB/😛
🇯🇵文了得/😋

作為一個黃絲,你俾個中國駐日大使館電話我,係未玩野

「其母則於22日下船 」

未過14日

引用:
原帖由 tony.hk 於 2020-2-25 06:10 AM 發表
「其母則於22日下船 」

未過14日
未足1️⃣4️⃣天/
俾下🚢?

引用:
原帖由 ka626168 於 2020-2-25 06:44 AM 發表
未足1️⃣4️⃣天/
俾下🚢?
可能佢喺船尾偷跳

俾抗進乳嗰電話佢囉,夠大聲.對日本政府可能都掂㗎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]