• 瀏覽: 31,864
  • 回覆: 345
  • 追帖: 2
+8
近期多個網站及YouTube頻道推介「抗疫郊遊」路綫,其中有港版「千島湖」之稱的大欖涌水塘成為熱點,經常人頭湧湧,堪比鬧市。不過,不少人隨手...

哎........今次又會推比咩人周圍掉垃圾呢???

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/instant/articles/detail/1207973/即時-香港-大欖涌-千島湖-人多如鬧市-口罩垃圾隨處亂棄

「黑暴文宣含家產」
唔係嘛高尚港人點會咁做一定係大陸人扮的

假新聞,香港人咁高尚會丟垃圾?冇可能

等睇高尚港人話啲口罩垃圾係新香港人同新香港人第二/三/四代留低,咁高尚港1就可以繼續高尚  

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 24-2-2020 13:15 發表
個個都蒙面,你認到邊個做?同蒙面黑魔一樣,可以放膽去犯法!

引用:
原帖由 matllewis 於 2020-2-24 01:20 PM 發表

個個都蒙面,你認到邊個做?同蒙面黑魔一樣,可以放膽去犯法!
曱甴話一定唔係高尚港人做囉

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-2-24 01:15 PM 發表
黃屎話:就算冇大陸人去過, 都一定係大陸人做的....不要問,只要信

果班高尚港 b 其實仆街過大陸人多多聲  
引用:
原帖由 Ed0409 於 2020-2-24 12:59 PM 發表
近期多個網站及YouTube頻道推介「抗疫郊遊」路綫,其中有港版「千島湖」之稱的大欖涌水塘成為熱點,經常人頭湧湧,堪比鬧市。不過,不少人隨手...

哎........今次又會推比咩人同圍掉垃圾呢???

新聞來源連 ...

哎呀,呢次搵唔到位入大陸人,點算呢?
引用:
原帖由 duihight 於 2020-2-24 01:26 PM 發表
從前高尚黃狗🐶一定話大陸人做啲!但而家冇哂大陸人!點撐好!

引用:
原帖由 duihight 於 2020-2-24 01:26 PM 發表
從前高尚黃狗🐶一定話大陸人做啲!但而家冇哂大陸人!點撐好!
唔好咁講佢哋會話大陸人偷偷嚟香港丟完垃圾就即刻走

引用:
原帖由 refugee 於 24-2-2020 13:22 發表
期望香港人有公德心咁自己垃圾自己帶落山即係緣木求魚,慳返啖氣啦
160萬人支持黑魔犯法;不割蓆,視法律如無物,點會有公德,真係要慳返啖氣啦!

曱甴話, 既然冇大陸人, 咁唔駛問梗係差佬臥底啦.

所謂民意爆發.

主題標籤 #口罩
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]