• 瀏覽: 65,324
  • 回覆: 516
  • 追帖: 1
+60
五眼出奇巧合地未有事

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2020-2-24 11:46 AM 發表

美國最乞人憎就係扮正義,扮自由,扮民主,乜叉都係扮。然後又指控人地。
好似華為單野。美國佬自己網路監控唔認,反過黎就無中生有指控華為"可能"監控網路。 ...
美國包裝能力史上最強,沒有之一

大屠殺印弟安人強搶國土,可以包裝成西部牛仔英勇拓荒;1918美國流感可以強行改成西班牙流感;就連最近2009 H1N1全球死30萬人都可以包裝成唔係太嚴重既疫症,並且強行改成源頭係墨西哥

越戰大模斯樣用化學武器殺人,可以包裝成「去除植物行軍」,主動殺人地伊朗軍事領袖,可以包裝成「保護國民」;監控德國總理可以不了了之,同時講成華為先有監控

真係數十日都數唔晒

封韓國關啦

阿爺話 要全世界都中曬 你地先冇得歧視中國

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2020-2-24 11:46 AM 發表

美國最乞人憎就係扮正義,扮自由,扮民主,乜叉都係扮。然後又指控人地。
好似華為單野。美國佬自己網路監控唔認,反過黎就無中生有指控華為"可能"監控網路。 ...
英國都係偽君子,唔好得去邊

引用:
原帖由 maoleitau 於 2020-2-24 09:46 AM 發表
日本七百幾人中招, 韓國五百幾人, 意大利要封城, 仲唔對日韓/意大利全面封關 ?
入境處有冇統計有多少人去左日韓,應該俾香港人知道...

至少呢班人回港後要家居十四天隔離...

一帶一路國家都爆發新冠病毒

引用:
原帖由 maoleitau 於 2020-2-24 09:46 AM 發表
日本七百幾人中招, 韓國五百幾人, 意大利要封城, 仲唔對日韓/意大利全面封關 ?
一隻礸石公主送6百幾件俾日本啫

日本呢次個奧運凍過水囉!

引用:
原帖由 Aasia 於 2020-2-24 09:31 AM 發表

新型冠狀病毒肺炎繼續在全球蔓延,無論亞洲、歐洲抑或中東,都出現大爆發,其中南韓的疫情在短短數日內如洪水決堤般惡化,昨激增169宗確診,累計602宗,死亡人數增加3人,累計6人,大邱市一間有「超級傳播者」的教會,佔了逾半確診個案。意大利昨天亦大增77宗確 ...
日新聞踢爆美國肺炎當晒流感,但有好多人肺炎死都檢驗唔到或冇驗到是否有流感病毒反應...

香港黑醫護又有藉口罷工要求封關了

早輪,不少港人到泡菜國掃口罩,甚至意大利都有,相信這些國家民眾會好後悔,因為發現存量低無法應付,當自己爆發時,全球口罩供應勢必緊張,當初無乜所謂高賣口罩的國家,分分鐘都開始不放,與此同時,更加仇恨中華民族不濟(包括埋:香港),累及世人...,終極警告。

引用:
原帖由 Morningsky 於 2020-2-24 10:01 AM 發表
世衛條死黑柴仲收緊中共掩口費,冇事冇事大家唔好反應過敏
漂白

多得大陸人, 今次真係全球攬炒

引用:
原帖由 eddoby3 於 2020-2-24 10:05 AM 發表
亦有傳美國誤將肺炎當流感,而且早於武漢發生
所以到底是否見叫武漢肺炎就言之尚早
武漢十月底舉行軍人運動會後中招..

可能真係參加運動會班人傳出黎...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]