• 瀏覽: 65,340
  • 回覆: 516
  • 追帖: 1
+60
引用:
原帖由 ninewu689 於 2020-2-24 10:12 AM 發表
全靠中國, 湖北, 武漢, 輸出病毒到全球
今次真係攬炒,香港人加油,付出為屎袋夾命,肛服香港

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2020-2-24 10:43 AM 發表

美國中招自己都唔知,
重以為係流感
美國又唔會唔知發生咩事既,不過唔肯講出黎咁解,d人以為美國透明度高過中國好多,真係又傻又天真

美國爆既未必係新冠肺炎,但都一定係某種嚴重疫症,總之而家好肯定唔係普通流感,日本英國都表態懷疑實在好罕見

唔通真係會全世界2/3人會中招

引用:
原帖由 光棍man 於 2020-2-24 10:12 AM 發表
全球攬炒,睇吓香港庫房頂得幾耐,三年內花光哂佢,等新一代高質香港人知道乜嘢叫捱世界烏克蘭近在咫尺了
仲有無屋住無飯開 無藥無奶粉無錢比仔女去上興趣班 無工做咩都可問政府攞 快d派晒錢佢 等你班無賴到時食乜

南韓人一向dirty,係啲港女先like泡菜仔

引用:
原帖由 主隊必勝 於 2020-2-24 11:38 AM 發表

而家輪到hk, 大陸禁南韓人入境了
依獲真係要真全面封關,限制所有人出入香港,係香港以外既人自求多福自己搞掂吧,萬一外地中招傳返黎香港就唔好啦,放棄少數人救回大部份香港既人,相信黃營會好支持,又可以搞罷工了

引用:
原帖由 K_F 於 2020-2-24 11:35 AM 發表

美國又唔會唔知發生咩事既,不過唔肯講出黎咁解,d人以為美國透明度高過中國好多,真係又傻又天真

美國爆既未必係新冠肺炎,但都一定係某種嚴重疫症,總之而家好肯定唔係普通流感,日本英國都表態懷疑實在好罕見 ...
美國最乞人憎就係扮正義,扮自由,扮民主,乜叉都係扮。然後又指控人地。
好似華為單野。美國佬自己網路監控唔認,反過黎就無中生有指控華為"可能"監控網路。

有啲古古怪

2019年10月武漢舉辦世界軍人運動會,共計109個國家9308名軍人報名參加。
早兩日有報導指最早估計11月就開始有新型肺炎出現,大家有無諗過各種原因?10月舉辦運動會,來自好多世界晤同既選手同埋旅客,之後11月就開始有新型肺炎,源頭未必系中國

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-2-24 10:23 AM 發表

連最有公信力的每日郵報都發聲了?事情不簡單
美國佬到底還要隱瞞幾時?
美國先係維穩神國😂維穩左你都唔知

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]