• 瀏覽: 90,949
  • 回覆: 7
  • 追帖: 5
+17
美國想紙能包火的夢想幻滅, 佢才是最先感染的國家......但就惹落中國度的可能性甚高

唔條氣都順d,老美先係死最多冠狀肺炎的地方

都話啦!平時成日去美國篤香港的白痴瘋,李漢奸同肥佬黎突然咁耐都唔去老美,一定知道老美有嘢的

引用:
原帖由 oldman2019 於 2020-2-24 09:03 PM 發表
點都好死14000人係事實,其實都大件事但係大部份人不當一回事
最新死亡數字係1萬6千plus,感染人數是2千九百萬plus

老美唔理自己國內爆大鑊,由得病毒毒流天下,好可惡!

引用:
原帖由 shizuma 於 2020-2-24 09:12 PM 發表
有 d 野喎,沒証據?美國喎, 死咁多人應驗咗好多 case 啦。仲乜唔否認?
留意,美國在3,4日間死亡人數由1萬4千,急升到1萬6千,咁樣就死2千幾人,這病毒一d都唔簡單!

相反美國而家可能要中國救佢,因中國的研製疫苗會在4月開始人體測試!

引用:
原帖由 香水格格 於 2020-2-24 09:16 PM 發表

咁講有可能美國流感變種,d美國軍人10月去武漢參加運動會傳染左比人都未定

咁嚴重傳染病,都冇發旅遊警示
不排除美國有心咁做,自己瀨嘢,點都要拖埋中國落水!

引用:
原帖由 lyk898 於 2020-2-24 09:17 PM 發表
本人早就喺一月中講過,呢單嘢一但失控,就會話喺因為美國,我果然神準
一月時,不少人都有估係老美的生化襲擊。。。

但而家睇黎,應該係老美自己泄漏害自己,繼而去中國播毒,想攬埋中國!

引用:
原帖由 superplx 於 2020-2-24 10:04 PM 發表
可能源頭係美國, 然後坐飛機去佐武漢
就變成大陸...
有ching報咗老美的病毒基因排列比中國的更完整

如果是真的話,那老美才是真正的病毒起源就走唔甩了!

老美成日玩生化武器襲擊他國,終於報應返自己身上,可惜害了我國不少同胞要壯烈犧牲!

引用:
原帖由 ioriyagami0442 於 2020-2-24 11:29 PM 發表
2009年H1n1 美國佬都死左28萬人

D 西毛仲護乜Q 野航
有說法可能去到3十幾萬(ie. 18XXX *20倍), 好誇張, 但傳媒咁幫老美粉飾就仲可惡

https://news.everydayhealth.com.tw/2013/11/29/786-2009-年-h1n1-實際死亡人數比官方統計多-10-倍

主題標籤 #新冠肺炎
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]