• 瀏覽: 10,679
  • 回覆: 113
  • 追帖: 1
+6
日本新型冠狀病毒疫情持續擴大之際,日本厚生勞動相加藤勝信表示,23名從「鑽石公主號」郵輪落船的人,在為期14日的檢疫期內,都無做過新型冠狀病...

香港一班崇日清醒未? 一個政府可以犯咁大過失? 肺炎公主號裡面已經瘋狂播毒! 落船嘅乘客原來無檢驗過病毒! 呢個行為即係向全世界播毒! 咁嘅政府點適合主辦今屆嘅奧運會? 估唔到香港人一直最崇拜的日本居然有一個咁無能嘅政府! 香港林鄭同佢地相比都好上多倍!

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/wo/1707202/即時-國際-鑽石公主號-日本承認23人落船無檢測病毒-為失誤致歉

黃忽痕呢條婆仲話可以比佢地家居隔離?

日本人就係喜歡90度鞠躬致歉但實際對被呢班人感染嘅人有乜幫助? 係咪日本政府會賠償?

1個阿伯確診了😬

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-2-22 09:39 PM 發表
日本新型冠狀病毒疫情持續擴大之際,日本厚生勞動相加藤勝信表示,23名從「鑽石公主號」郵輪落船的人,在為期14日的檢疫期內,都無做過新型冠狀病...

今日電視新聞講話日本會如常舉行奧運會.

日本防疫檢疫工作多蝦碌, 隨時病疫在日本四處大爆發啊...

引用:
原帖由 hwwong 於 2020-2-22 09:47 PM 發表
日本防疫檢疫工作多蝦碌, 隨時病疫在日本四處大爆發啊...
佢自己大爆發關人, 但係將未檢疫嘅人送返佢地國家就害人害物!
樓主之前都提過應該將肺炎公主乘客都當染病送去醫院隔離!

根本上就想拿拿聲送走班瘟神

工匠精神都係吹,其實全世界做事都馬馬虎虎,今次大家都睇清楚真正日本
港人被寵壞、做人又無知,成日有d不切實際既要求

故意犯錯後再誠心道歉,日本人果然夠虛假。。

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-2-22 09:51 PM 發表

佢自己大爆發關人, 但係將未檢疫嘅人送返佢地國家就害人害物!
樓主之前都提過應該將肺炎公主乘客都當染病送去醫院隔離!
日本戰犯國的特色就是, 國家一有大難就會立即向海外四散逃難, 當年311已經表演過了, 他們走難走佬是極速的快, 而且擁有超多國家免簽證待遇, 隨時引爆全球疫災...

呢23個有無香港人你知唔知? 香港人淨係會鬧政府但從來無良好嘅提議? 其實就係拿政治本錢唔係想搞好香港! 凡事都反對嘅犯民其實就係香港最大嘅毒瘤!
引用:
原帖由 刺客禁言 於 2020-2-22 09:55 PM 發表

日本關你Q事
因為日本做得差,香港做得差就唔駛炳?
香港隨時爆上3萬人

引用:
原帖由 日本北陸 於 2020-2-22 09:46 PM 發表

今日電視新聞講話日本會如常舉行奧運會.
唔舉行奧運會,收唔番筆數,日本會衰10年,安培會落台。

除非4月之前疫情急降否則連選拔賽都做唔到?
引用:
原帖由 superhenry2004 於 2020-2-22 10:03 PM 發表

唔舉行奧運會,收唔番筆數,日本會衰10年,安培會落台。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]