• 瀏覽: 25,710
  • 回覆: 206
+7
引用:
原帖由 輕鬆一陣 於 2020-2-21 15:53 發表
姓郭嗰條柒議員又唔出聲嘅!
割包皮?

成班含+🍊

睇肥佬泥氣數已盡,最後呢兩個月會俾病魔折磨,生不如死

引用:
原帖由 laohang 於 2020-2-21 03:16 PM 發表

圖:大公報早前揭發亂港派頭目黎智英與多名聽教聽話的泛暴派政客聚餐,當中包括何俊仁

創刊近二十年的台灣《壹週刊》蝕到入肉,月底全面「執笠」,結業消息傳出前夕,「亂港四人幫」之首、壹傳媒老闆黎智英19日晚,罔顧染疫播毒風險,再度與多名反中亂港的馬仔,包括何俊仁、李永達、林卓廷、李卓 ...
自1988年至今呢32年來,香港所有大小型反中港亂行動、香港所有大小型暴亂,全部都係由大陸游水偷渡來港嘅大陸新移民黎智英搞出嚟兼主謀

只要黎智英一死,反對派就樹倒猢猻散逐漸瓦解,香港就會回復和平、理性、平靜

割包皮耳完,出吓聲啦,喺咪死咗呀🗣

引用:
原帖由 laohang 於 2020-2-21 03:16 PM 發表

圖:大公報早前揭發亂港派頭目黎智英與多名聽教聽話的泛暴派政客聚餐,當中包括何俊仁

創刊近二十年的台灣《壹週刊》蝕到入肉,月底全面「執笠」,結業消息傳出前夕,「亂港四人幫」之首、壹傳媒老闆黎智英19日晚,罔顧染疫播毒風險,再度與多名反中亂港的馬仔,包括何俊仁、李永達、林卓廷、李卓 ...
佢哋全部染晒廢炎未?

引用:
原帖由 隨機漫步 於 2020-2-21 04:37 PM 發表
台灣傳媒話肥佬黎
在台地產賺幾百億台幣喎

佢檔生意收檔
唔代表佢私人無錢
我google 左一陣, 最多都係講佢套左60 億新台幣
而且真係賺既可能只有一半

引用:
原帖由 SiuAlvin 於 2020-2-21 03:27 PM 發表
邊個埋單?
三白眼點解要去擦肥佬鞋?
已經唔適合做議員了。
三白眼收咗好多錢,依家已經成為 肥黎集團嘅主力走狗! 之後有好戲睇~👀

又揾AV 攪逆權侵估?它最叻。

講左唔好聚餐啦, 又唔帶口罩😷

引用:
原帖由 天外有天s 於 2020-2-22 02:16 PM 發表

自1988年至今呢32年來,香港所有大小型反中港亂行動、香港所有大小型暴亂,全部都係由大陸游水偷渡來港嘅大陸新移民黎智英搞出嚟兼主謀

只要黎智英一死,反對派就樹倒猢猻散逐漸瓦解,香港就會回復和平、理性、平靜 ...
未必

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]