• 瀏覽: 53,590
  • 回覆: 367
  • 追帖: 1
+37
到底警察個腦係咪有事呀
我地咁支持佢地
佢地就成日做埋啲低能野,低級錯誤 eq又冇招人口實
想幫你地反駁都冇立足之地啦
連一哥都唔理政府呼籲亂去聚餐
香港警察自己要有質素先可以支持得落架

真係好大獲了

發燒仲揸的士周圍接客,全港攬炒又近一步,對不負責任的司機予以最強烈的譴責。

做差人做到過街老鼠咁..... 

一早支持[獨立調查]咪唔會咁, 最後輸既咪又係自己......

唉,的士司機就發燒去載客(雖然我想這時候都無什麼人會乘搭的士。)

明知道有疫情,警察就有病去飯局(正宗上得山多終遇虎)。

其實一個人,要有幾奴性,幾折墮,幾淪落,先會發燒仲走去開工

人窮命賤

手停口停,的士佬怕冇錢多過怕病

引用:
原帖由 chanbb11 於 2020-2-21 10:31 AM 發表
到底警察個腦係咪有事呀
我地咁支持佢地
佢地就成日做埋啲低能野,低級錯誤 eq又冇招人口實
想幫你地反駁都冇立足之地啦
連一哥都唔理政府呼籲亂去聚餐
香港警察自己要有質素先可以支持得落架 ...

個差人係長期病患仲可以當差,why?

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-2-21 10:39 AM 發表

全港學校停課、政府部門職員home office 就係唔想衰一個累全家,究竟警察係咪四肢發達但頭腦簡單?

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-2-21 10:01 AM 發表

掃曱甴果陣, 曱甴都會中
所以呢排班曱甴唔敢出嚟亂咁走

香港而家水深火熱
黃藍繼續水火不容

引用:
原帖由 mokey_ycw 於 2020-2-21 10:16 AM 發表
我本來是支持警察的!自從上一年年尾我跟女兒去吃飯時,我去了馬會叫她先回家,突然女兒就給他們濫捕我去了警署解釋她只是路過還不放人,要她坐30多小時還侮辱她,希望他們有報應 ...
你唔係身邊,點知你個女做過咩?拉佢個度係回家路線?
做文宣返連登啦!

呢條的士佬怕被隔離14日,手停口停!!

又一個炒燶口罩帖!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]