• 瀏覽: 158,105
  • 回覆: 2,010
  • 追帖: 5
+156
引用:
原帖由 邦之星 於 2020-2-20 09:24 PM 發表

而加啦,今晚未必訓得著
出到去都收哂舖啦,冇計。

其他警員都要加油,齊齊中肺炎

引用:
原帖由 s336990 於 2020-2-20 09:27 PM 發表

好似否定咗糞口傳染途徑
即暫時已知係飛沬、接觸傳播
只要帶口罩應該唔會全大廈中

個警察如果係年輕力壯應該好快無事
就怕黑醫護從中作梗
48歲算唔算年青力壯?

集氣

一定要全家同所有毅進仔中招呀 

天開眼,感謝蒼天

引用:
原帖由 s336990 於 2020-2-20 09:29 PM 發表

班曱甴食緊報應啦
唔係點會自2014年開始不停發窮惡啫
佢地會一直發,直至被滅絕,被報應又好,自己作死又好,被金主做成能量棒又好,反正命賤(佢地金主都咁樣睇佢地,唔係我一言堂架) ...
是但啦,而家最緊要係黑警有事,其他事唔理

又係油塘。個差佬會5會去食過一粥麵?

返大陸嘢返嚟啦

引用:
原帖由 cryingwife 於 2020-2-20 09:28 PM 發表

呢個時候去飲宴,風險自招。
佢又唔係宴會上染上,可能工作時中招

好似黑醫護咁罷工最安全

引用:
原帖由 s336990 於 2020-2-20 09:31 PM 發表

咁就睇有無長期病患喇
黑警無一個係無辜

引用:
原帖由 s336990 於 2020-2-20 09:29 PM 發表

班曱甴食緊報應啦
唔係點會自2014年開始不停發窮惡啫
佢地會一直發,直至被滅絕,被報應又好,自己作死又好,被金主做成能量棒又好,反正命賤(佢地金主都咁樣睇佢地,唔係我一言堂架) ...
森美咁講得,禍及家人,惡有惡報
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28877843&extra=&page=1

【已自我隔離14天】陶傑連續3晚未返電台開咪
https://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28880772&extra=&page=1

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]