• 瀏覽: 18,174
  • 回覆: 278
  • 追帖: 1
+17
在新冠肺炎疫情下,本港繼瘋搶口罩後,再有市民瘋搶厠紙,網上流傳圖片,顯示4名身穿軍裝制服警員手持多條厠紙,更有網民指有警...

新加坡高官都笑9香港人白痴,有原因㗎

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0220_00822_001.html

好人難做

引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2020-2-20 07:09 PM 發表
好人難做
有班白痴喺香討谷緊帖,話呢幾個警察開工搶購廁紙,
你話香港係咪太多白痴

小人之心

看圖作文

引用:
原帖由 鑊鑊甘 於 2020-2-20 07:08 PM 發表
在新冠肺炎疫情下,本港繼瘋搶口罩後,再有市民瘋搶厠紙,網上流傳圖片,顯示4名身穿軍裝制服警員手持多條厠紙,更有網民指有警...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200220/photo/bkn-20200220181053129-0220_00822_001_01b.jpg?20200220184213

新加坡高官都笑9香港人白痴,有原因㗎 ...
喺新加坡發放假新聞?打藤架!
香港就唔同啦!講完可以當冇講過!仲有一班傻仔信!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 鑊鑊甘 於 2020-2-20 07:08 PM 發表

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200220/photo/bkn-20200220181053129-0220_00822_001_01b.jpg?20200220184213

新加坡高官都笑9香港人白痴,有原因㗎 ...
香港連凳文宣已經賤到入骨 黃絲嘅分析力係無

引用:
原帖由 鑊鑊甘 於 2020-2-20 07:26 PM 發表
"智慧"港人何其多

好圖要分享

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-2-20 07:12 PM 發表
看圖作文
新聞從孽員嘅磚業

引用:
原帖由 睇天做人 於 2020-2-20 07:26 PM 發表

香港連凳文宣已經賤到入骨 黃絲嘅分析力係無
人地專釣白痴, 願者上釣...

我相信有6成人會信

引用:
原帖由 中國香港001 於 2020-2-20 07:31 PM 發表
我相信有6成人會信
香港人就係鍾意聽人壞話
唔鍾意睇真相
否則點解老屈嘅帖就上熱話
我呢d,註定沉底

引用:
原帖由 鑊鑊甘 於 2020-2-20 19:08 發表

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/ ...
最杘衰就係嗰啲爛果人亂實噉寫啦!

主題標籤 #口罩
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]