• 瀏覽: 2,553
  • 回覆: 52
引用:
原帖由 極速前進 於 2020-2-21 08:00 AM 發表

新聞來源都係得幅.....圖!
任你噏乜都得喇!
我相信消息係可靠。因為而家大陸所有人從外地返工作崗位時,都要先接受14日隔離。

樓主今日夠quota未?D錢過數未?

又係反華勢力造謠抹黑人民子弟兵😡

引用:
原帖由 ntworks 於 2020-2-23 12:57 發表

我相信消息係可靠。因為而家大陸所有人從外地返工作崗位時,都要先接受14日隔離。
軍事秘密......會知?

引用:
原帖由 極速前進 於 2020-2-23 01:22 PM 發表

“所有人”,係包捨全國工人。已經响全國執行嘅抗疫行動,有乜軍事秘密。

引用:
原帖由 極速前進 於 2020-2-23 01:22 PM 發表

冇錯!一睇就知造謠!

引用:
原帖由 ntworks 於 2020-2-23 13:44 發表

“所有人”,係包捨全國工人。已經响全國執行嘅抗疫行動,有乜軍事秘密。
連登呢則.....「新聞」嘅頭條新聞
都畀唔到......新聞來源!連結!
若引述內地消息?點解無....連結?

問我國家那像染病

引用:
原帖由 極速前進 於 2020-2-23 01:50 PM 發表

連登呢則.....「新聞」嘅頭條新聞
都畀唔到......新聞來源!連結!
若引述內地消息?點解無....連結?
咁你咪當佢係假新聞囉。
反正大陸每個人從外地返工位時要先接受14日隔離就一定係真。

願世上所有感染者都盡快康復,亡者往生淨土。南無阿彌陀佛!

引用:
原帖由 ntworks 於 2020-2-23 14:11 發表

咁你咪當佢係假新聞囉。
反正大陸每個人從外地返工位時要先接受14日隔離就一定係真。
你講嘅係..最近發生疫症嘅新規定!有根有據當然係真!
要知新聞真假?唔係自己話係就係!新聞來源好重要!
頭條新聞連..消息來源都提供唔到...連結!佢消息真假?
好大問題!得張艦艇相,同爛果報...看圖作文有乜分別?

須要一埸戰爭才能了結心魔

趁艦長有病呆灣反攻大陸最佳時機

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-2-25 17:19 發表

香港夠話差佬差婆種蕉啦你又信?
有冇影住個差佬差婆種蕉俾你睇啊
你連....醫院已確疹都唔信?幫你唔....到!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]