• 瀏覽: 46,645
  • 回覆: 388
  • 追帖: 2
+3
港府安排的包機,今日起陸續將「鑽石公主號」上的港人旅客送回香港。不過,五十多名確診新冠肺炎及三十多名密切接觸者,則仍未能同乘包機返港。七十一...

香港包機遲過美國呢個日本契哥, 香港班犯民議員都瓜瓜大吠!
原來港人起日本確診肺炎都得唔到醫生照顧! 犯民係咪應該去日本抗議? 最小都去日本大使館抗議?
原來犯民死狗只會鬧自己政府, 日本政府仆街又聲都唔聲! 賤種即係賤種! 港毒人都係垃圾!

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1705126/即時-港聞-專訪-滯日確診港人未獲治療-被送往偏遠醫院

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-2-20 09:18 AM 發表
港府安排的包機,今日起陸續將「鑽石公主號」上的港人旅客送回香港。不過,五十多名確診新冠肺炎及三十多名密切接觸者,則仍未能同乘包機返港。七十一...

香港包機遲過美國呢個日本契哥, 香港班犯民議員都瓜瓜大吠!
原 ...
賤種即係賤種! 港毒人都係垃圾!

有無用BNO,有咪睇下英國政府點幫你

日本醫生都有罷工既權利

日本醫護說:和你有親嗎?點解要醫你?

叫D崇日能情何以堪

確診之後就自生自滅

引用:
原帖由 睇天做人 於 2020-2-20 09:22 AM 發表
有無用BNO,有咪睇下英國政府點幫你
BNO=中國香港護照
BNO只係用嚟安慰下崇英撚
幾年前中國一位領事講咗
BNO持有人係國外有事
都係由中國領事人員睇埋

British National (Oversea)裡面一個Chinese/China或者Hong Kong嘅字都無喎?
引用:
原帖由 s-chris 於 2020-2-20 09:35 AM 發表

BNO=中國香港護照
BNO只係用嚟安慰下崇英撚
幾年前中國一位領事講咗
BNO持有人係國外有事
都係由中國領事人員睇埋

引用:
原帖由 ballking13 於 2020-2-20 09:25 AM 發表
日本醫護說:和你有親嗎?點解要醫你?
叫D崇日能情何以堪
佢地逃離香港,得到民主國家照顧喇....
安倍:「送去731總部做活人實驗」

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-2-20 09:29 AM 發表
確診之後就自生自滅
日本影片《猶山節考》,講述日本一深山小村子,因貧困沿襲下來的傳統,老人活到七十歲還沒死,就會由長子背到猶山上丟棄。

一知係香港人個個怕撚左班投訴怪

點解唔去英國領事館求助?

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-2-20 09:39 AM 發表
British National (Oversea)裡面一個Chinese/China或者Hong Kong嘅字都無喎?

我記得我本過咗期十幾年嘅BNO有Hong Kong 嘅字喎?新出啲無咗咩?可能依家得返香港人有BNO,所以無咗都無問題。

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 20-2-2020 09:23 發表
日本醫生都有罷工既權利
一見係高尚港人即刻推莊

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]