• 瀏覽: 40,625
  • 回覆: 226
+10
日本唔係佢地鄉下嗎?

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-2-20 10:40 AM 發表
咁要睇森美有無腰骨啦。

不過我見過甘多呢啲高汁天才,無件有腰骨嘅。
可能接完鑽石公主號呢批港人之後,又支持恢復封關

附件

pic027.jpeg(97.6 KB)

心理父母屍首回來就好了

包機冇問題既, 最緊要回港隔離十四日, 冇病冇痛就可以做返個正常人.

甘香港部包機咪救佢地離開地獄

以感染比率計,留在船上比留在武漢更高危!!
仆街日本政府處理疫情真係第三世界水平,有口皆悲!😷

係咪無 wifi 用

我吾覺有大問題。成三千幾人冇特別途徑就咁彼你上岸? 咁吾吊果d連停泊都吾彼果d國家?

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-2-19 09:23 PM 發表

入境處處長曾國衞等人前日(17日)率領66人特遣隊前往日本,準備安排包機接回「鑽石公主號」的港人。保安局副局長區志光今晚........

古詩云︰「平安二字值千金。」

祝願他們全部都平安歸來。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 194838413-0219_0082 ...
唔知D人係外面受完苦,會唔會識得香港對佢哋既好呢?如果唔識珍惜和感恩,就抵佢哋去地獄住多陣啦!

引用:
原帖由 ezkeeper2014 於 2020-2-20 10:21 AM 發表
最少一定要隔離班友 14 日
人道毀滅啦

引用:
原帖由 ezkeeper2014 於 2020-2-20 10:21 AM 發表
最少一定要隔離班友 14 日
唔係 係非人道毀滅

黃閪做乜唔帶埋汽油彈組隊去日本圍九隻船叫班架仔交代

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-2-19 09:23 PM 發表

入境處處長曾國衞等人前日(17日)率領66人特遣隊前往日本,準備安排包機接回「鑽石公主號」的港人。保安局副局長區志光今晚........

古詩云︰「平安二字值千金。」

祝願他們全部都平安歸來。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200219/bkn-20200219194838413-0219_00822_001.ht ...
鄭泳舜無私無畏精神,與一眾官員在險地奔走、營救港人,真英雄也!

香港人,世界上是不是每個人都欠左你?有義務照顧你?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]