• 瀏覽: 5,441
  • 回覆: 124
+4
你繼續自己摑自己啦
引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-2-19 11:48 PM 發表

盟軍駐軍戰敗國一般冇理由俾戰敗國執法
係你自己當年唔駐軍

引用:
原帖由 siu_siu_nei_00 於 2020-2-19 11:26 PM 發表

點解美國吾接埋曱甴
美國人連同胞都唔歡迎啦,何況係外人?

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-2-19 11:51 PM 發表

美帝民主黨多議員過香港
佢地反喪普反佢嘅政府
收赤共捐款
打緊仗都可以反戰
美國議員收中國錢係犯叛國罪, 最少都踎10年8載味甚至一世, 你咁把炮知道有呢d事發生快D向Donald Trump告密啦! 分分鐘比張綠咭你!

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-2-19 11:36 PM 發表

工人姐姐都有香港身份證啦~
邊個帶埋工人姐姐坐郵輪咁戇居?

原意就係幫人,點解要計咁多呢

引用:
原帖由 1980720 於 2020-2-19 11:10 PM 發表

又係毒果
內文又出現疑似 接載內地人
毒果作者真係好 一句疑似作通天
但又好多無腦黃絲信
而家啲標題打個問號就老吹幾大得幾大,真係pk到雲

香港一個城市仔同美國比?
仲要美國係日本大佬,唔洗叫都識做啦

特區政府被轟撤旅客遲過美

遲過美爹正常吖
美國貢勁

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-2-19 07:03 PM 發表
停靠日本橫濱、已淪「疫區」的鑽石公主號,約350香港乘客中只有約20名今日(19日)可落船。港府接載港人回港的包機要一併接載中國乘客,首架包機預計在明日凌晨1時45分從日本東京羽田機場起飛。抗疫措施劣評如潮的港府今早到立法會接受議員質詢前,政務司司長張建宗、保安局局長李家超及...

https://appledaily-hk-appledaily-prod.cdn.arcpublishing.c ...
講得啱
有外國護照都唔應該接

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2020-2-19 08:59 PM 發表
接埋大陸人有何不可?

另外而家有人唔跟包機返香港,咁寸?架機可以坐二三百人,而家得四十幾人返?浪費晒社會資源啦!
如果唔接埋大陸人!咁果班攞二等公民BNO都唔應該接囉!叫佢地等英國派架二等機去接佢地啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]