• 瀏覽: 5,447
  • 回覆: 124
+4
還掂都係飛,成本效益高D

政府澄清咗啦,包機只接香港人,毒果啲料唔知喺邊收返嚟

小喇叭,得45人要包機!仲要分幾次!錢多

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-2-19 07:03 PM 發表
停靠日本橫濱、已淪「疫區」的鑽石公主號,約350香港乘客中只有約20名今日(19日)可落船。港府接載港人回港的包機要一併接載中國乘客,首架包機預計在明日凌晨1時45分從日本東京羽田機場起飛。抗疫措施劣評如潮的港府今早到立法會接受議員質詢前,政務司司長張建宗、保安局局長李家超及...

https://appledaily-hk-appledaily-prod.cdn.arcpublishing.c ...
又係毒果
內文又出現疑似 接載內地人
毒果作者真係好 一句疑似作通天
但又好多無腦黃絲信

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-2-19 07:03 PM 發表
停靠日本橫濱、已淪「疫區」的鑽石公主號,約350香港乘客中只有約20名今日(19日)可落船。港府接載港人回港的包機要一併接載中國乘客,首架包機預計在明日凌晨1時45分從日本東京羽田機場起飛。抗疫措施劣評如潮的港府今早到立法會接受議員質詢前,政務司司長張建宗、保安局局長李家超及...

https://appledaily-hk-appledaily-prod.cdn.arcpublishing.c ...
毒果作文  貼來把撚

引用:
原帖由 starcrazy 於 2020-2-19 07:36 PM 發表
一早預L咗,吾L係突然着急包機咩? 咁L好心尊程接森美老豆老母返來咩?

船上有佢地班內地達官貴人,權貴,朋友親戚一併接回港。😦
仲有冇你隻死曱甴族群起到

引用:
原帖由 IWC-Rolex 於 2020-2-19 08:21 PM 發表

我頂,你地可以見到所謂香港人幾賤格!!!
拒絕專機即係自己買機票,之後報唔係從中國返就唔駛隔離!!!!!!
香港如果爆發就係呢類PK。
其實有個船上港人名單, 入境時硬性要佢哋隔離14天, 應該無難度.
只係個政府敢唔敢強硬, 亦預咗有戇鳩衝出黎話侵犯人權之類.
但為咗其他香港人著想, 呢場戲點都要上映.

引用:
原帖由 1980720 於 2020-2-19 11:10 PM 發表

又係毒果
內文又出現疑似 接載內地人
毒果作者真係好 一句疑似作通天
但又好多無腦黃絲信
香港有200萬+1個戇鳩...無法啦!!!

引用:

點解美國吾接埋曱甴

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-2-19 11:01 PM 發表
政府澄清咗啦,包機只接香港人,毒果啲料唔知喺邊收返嚟
人地上邊中國自然會安排啦,駛咩港府接走埋丫.

引用:
原帖由 日本北陸 於 2020-2-19 11:29 PM 發表

人地上邊中國自然會安排啦,駛咩港府接走埋丫.
但戇鳩唔識得咁諗.
只要毒果講, 佢哋就會信. 不要問只要信.

又話揸BMO英國佬有包機接?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]