• 瀏覽: 5,442
  • 回覆: 124
+4
一早預L咗,吾L係突然着急包機咩? 咁L好心尊程接森美老豆老母返來咩?

船上有佢地班內地達官貴人,權貴,朋友親戚一併接回港。😦

連bno假香港人都接就知啦。

嘩 DLLM 唔講仲以為美國佬早一個月接撚哂返美國
原來係早幾日前

同早一兩日既美國比, 但又唔同其他國家比...

引用:
原帖由 0qazwsxedc0 於 2020-2-19 07:39 PM 發表
嘩 DLLM 唔講仲以為美國佬早一個月接撚哂返美國
原來係早幾日前
所以英美點會要呢班反中白痴, 成班又怕死又自私又蠢..., 毒過病毒...

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-2-19 07:03 PM 發表
停靠日本橫濱、已淪「疫區」的鑽石公主號,約350香港乘客中只有約20名今日(19日)可落船。港府接載港人回港的包機要一併接載中國乘客,首架包機預計在明日凌晨1時45分從日本東京羽田機場起飛。抗疫措施劣評如潮的港府今早到立法會接受議員質詢前,政務司司長張建宗、保安局局長李家超及...

https://appledaily-hk-appledaily-prod.cdn.arcpublishing.c ...
香港可以勁過美國?

引用:
原帖由 refugee 於 2020-2-19 07:45 PM 發表

就算輸俾世界第一強國,都「雖敗猶榮」啦

同世界第一比都只係轉個馬鼻,可見特區政府福為民開也
差一兩日都唔算敗啦, 其實唔係比面中國, 真係理鬼得你啦...

上次日本地震, 都係中國協調先有包機走...

引用:
原帖由 refugee 於 2020-2-19 07:38 PM 發表

【19:22】保安局副局長區志光表示,名單上有350多香港人,50多人確診,30多人為緊密接觸者,但名單仍雖然最後確認。在這350多人之中,230個香港居民選擇乘搭包機回港,16個拒絕,其他人則未決定。區志光希望拒絕的港人回心轉意,未決定的人亦加快決定,並指出明天還會有包機回港。46個香港居民可以落船,另有6人在岸上隔離亦可以離開,即合共52名香港居民可以離開,當中有45人願意乘搭今晚包機 ...
我頂,你地可以見到所謂香港人幾賤格!!!
拒絕專機即係自己買機票,之後報唔係從中國返就唔駛隔離!!!!!!
香港如果爆發就係呢類PK。

引用:
原帖由 IWC-Rolex 於 2020-2-19 08:21 PM 發表

我頂,你地可以見到所謂香港人幾賤格!!!
拒絕專機即係自己買機票,之後報唔係從中國返就唔駛隔離!!!!!!
香港如果爆發就係呢類PK。
強烈要求政府將所有鑽石公主乘客,不論何種途徑回港,必須隔離14天,入境處有人名,必須執行!

接左佢地返黎,黑醫又要出黎搞事。 心理點平衡呀。

你日作夜作好辛苦㗎
快啲搵郭家麒打支快錄針啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]