• 瀏覽: 1,183
  • 回覆: 31
+56
由新型冠狀病毒引發的武漢肺炎疫情持續,本港累計已錄得62宗確診個案,另有一宗初步確診個案。政府透露,停泊於日本橫濱的郵輪鑽石公主號,至少有50名港人乘客確診染病,而港府最快今晚深夜安排可以離船的港人乘包機返回香港。

黑醫護又害死人政棍又有機會抽水

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/社會新聞/436546/武漢肺炎-最新-瑪嘉醫院證染病七旬翁今晨不治-獨居石籬二邨

願他得到安息

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2020-2-19 10:21 AM 發表
由新型冠狀病毒引發的武漢肺炎疫情持續,本港累計已錄得62宗確診個案,另有一宗初步確診個案。政府透露,停泊於日本橫濱的郵輪鑽石公主號,至少有50名港人乘客確診染病,而港府最快今晚深夜安排可以離船的港人乘包機返回香港。

害死人 ...

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2020-2-19 10:21 AM 發表
由新型冠狀病毒引發的武漢肺炎疫情持續,本港累計已錄得62宗確診個案,另有一宗初步確診個案。政府透露,停泊於日本橫濱的郵輪鑽石公主號,至少有50名港人乘
客確診染病,而港府最快今晚深夜安排可以離船的港人乘包機返回香港。

害死人 ...

70碎.......

係香港死嘅都係香港人
中國帶毒落嚟嘅訪客個個有得醫

rip

引用:

黑醫護又害死人 ...
又未必關黑醫護事既.
之前新聞講佢中招個時, 有話佢有慢性疾病等, 佢又年紀大. 我都預左會多一單死亡

呢個病人好似話係佢之前隱瞞自己曾經上過大陸的那個病人黎,希望佢冇傳染比普通病房的醫護啦,否則真係死咗都唔會安樂!

引用:
原帖由 andonlyu 於 2020-2-19 10:49 AM 發表

又未必關黑醫護事既.
之前新聞講佢中招個時, 有話佢有慢性疾病等, 佢又年紀大. 我都預左會多一單死亡
我當然明白啦。本身體弱就一定高風險。RIP 。
不過黃絲屈人唔洗本
我有樣學樣以其人之道還治其人之身

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2020-2-19 10:58 AM 發表

不過黃絲屈人唔洗本
即係造謠啦,係大陸拉得了

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2020-2-19 10:58 AM 發表

不過黃絲屈人唔洗本
當然知都要屈,你咩居心呀

相信政府,不怕

rip

引用:
原帖由 高大原始的樓主 於 2020-2-19 11:02 AM 發表

當然知都要屈,你咩居心呀
你先問吓黃絲玩臭香港有咩居心

主題標籤 #武漢肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]