• 瀏覽: 8,871
  • 回覆: 108
+5
個人評論:我相信,喺香港政府、警署以及全體港人嘅共同努力下,我哋一定可以還香港以健康穩定,而呢群亂港之徒也會同病毒一齊被徹底消滅!

漢奸賣國賊沒好下場

引用:
原帖由 景勁竹 於 2020-2-19 08:47 發表

近日嚟,香港疫情防控已成為港府及社會各界嘅頭等大事。面對嚴峻嘅疫情形勢,無人可以置身事外,此時當齊心協力、共克時艱。而作為守護香港社會穩定基石嘅香港警員,亦一直奮戰喺防疫一線,盡心竭力。2月17日,旺角97號惠康超市突遭3名男子持刀搶劫,600卷廁紙被洗劫一空。警隊火速出擊,於一日內成功拘捕涉案人員,廁紙如數追回,香港民眾紛紛拍手叫絕。然而,對於反對派而言,香港之穩無益於「亂港」之局,更唔允許 ...
對于反智無聊的廢柴,不要有任何期望。

引用:
原帖由 神經箭 於 2020-2-19 09:11 AM 發表

x2
藍人有些人還對黃禍有期待,每天都想透過教育和道理感化畜生,換來的只是大量的汽油彈,整個區議會斷送了,
將來垃圾局也絕不樂觀,某種藍人的姑息,加上暗黃高官的推動,正是8個月災難必將延續的主因!

👮追責啊//
打擊幕后🖤手/

引用:
原帖由 景勁竹 於 2020-2-19 08:47 AM 發表

近日嚟,香港疫情防控已成為港府及社會各界嘅頭等大事。面對嚴峻嘅疫情形勢,無人可以置身事外,此時當齊心協力、共克時艱。而作為守護香港社會穩定基石嘅香港警員,亦一直奮戰喺防疫一線,盡心竭力。2月17日,旺角97號惠康超市突遭3名男子持刀搶劫,600卷廁紙被洗劫一空。警隊火速出擊,於一日內成功拘捕涉案人員,廁紙如數追回,香港民眾紛紛拍手叫絕。然而,對於反對派而言,香港之穩無益於「亂港」之局,更唔允許 ...
盡快立法23條…

速立23條,刻不容緩

黑醫護,政棍完全不是齊心抗疫,處處搞事
香港人經過幾個月的事情,長智慧了吧!

引用:
原帖由 神經箭 於 2020-2-19 09:11 發表

同心,要毒果失蹤,毒台失蹤,泛民失蹤也許可能醫返。否則發夢

無良心

引用:
原帖由 景勁竹 於 2020-2-19 08:47 AM 發表

政府之前一直都係用「敵我矛盾」對付泛民,依家政府低能(唔係我話架,係新加坡陳部長話架)係抗疫事件中重要顧住習大帝既面子,先要泛民「齊心協力、共克時艱」?好笑d掛

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2020-2-19 09:42 AM 發表
黑醫護,政棍完全不是齊心抗疫,處處搞事
香港人經過幾個月的事情,長智慧了吧!
既然差人可以係721罷工,點解醫護唔可以?你解釋一下啦

引用:

政府對越界的反賊苦無對策, 對學界和媒界仍然姑息養奸, 香港唔死一身潺。
要請專家教路公關技巧, 並且全力針對和學界和媒界開刀做大手術, 每次回應市民需求時, 都要鄭重警告刁民不可越界

支持警察

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]