• 瀏覽: 7,267
  • 回覆: 130
+2
咁多人走埋一堆交叉感染。

連排隊買口罩都要嗌口號,佢地認真係On 9兼智障

幾錢盒?250???又吃人血!!

缺口罩原因之一咪就係你班200幻人周不時遊行浪費晒囉!

邪教派雙氧水咁款

引用:
原帖由 查少爺 於 2020-2-19 08:30 AM 發表
唔知抗疫跟反共有咩關係呢? 唔通反共就唔會染病唔駛死???
仇恨文宣一路無停過,病毒又入大陸數。

對外地入口病疫時,佢哋又會正常返,天災嚟,盡左力,無人想㗎~

我覺得政府的懷柔政策太足,高壓政策不夠,除了要令黃絲暴徒前途自毀,仲要令佢哋永不翻身.

既然黃絲喜歡私了,那麼以暴易暴係唯一最適當嘅做法對付黃絲暴徒.

引用:
原帖由 samchanlun12345 於 2020-2-19 11:59 AM 發表

死一個香港人民
就要報仇十個中國人
無錯就係咁,唔只十個,係一百個!

樓主快快去嚐百人殺,轟轟烈烈成大業!政府幫你環保回歸自然,阿彌陀佛~

唔怪得新架坡政府笑鄉肛人低能,又一活生生例子證明

引用:
原帖由 samchanlun12345 於 2020-2-19 11:43 AM 發表

中國肺炎系個天滅中國人
咁美國流感,又係個天滅美國人

又係大陸口罩

掌聲鼓勵攬炒成功,將香港推入萬劫不復境界嘅傳媒媒體。要香港毀滅的美台代表,可以証明一國兩制無效用所以台灣可以獨立或改掛美/日旗幟。簡直癡心妄想!
有人一早屯積口罩,有先知能力國內會有疫情及選擇一個全中國最重要交通樞紐加上世界奇蹟人類有序嘅大遷徙時間發動的一次細菌戰役!掌聲!高著。不是要你死絶而是要你整個社會陷入不安情緒,嚴重打擊經濟及國人對政府的猜忌。高章。

引用:
原帖由 觀塘之人 於 2020-2-19 08:47 AM 發表

你個柒碌仲唔去排隊?
高層獲自動分配

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]