• 瀏覽: 1,643
  • 回覆: 36
+3
停泊在日本橫濱的「鑽石公主號」郵輪接連出現新冠肺炎感染個案,累計確診者已逾500人。港府今晚(18日)表示,船上有352...

呢班人醫好先返黎,等你班人哈日得咁爽。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200218/mobile/bkn-20200218222939034-0218_00822_001.html

50隻香港流動病毒, 唔係經由高鐵輸入.
應該滿足到唔少香港人啦!
滿意唔滿意? 高興唔高興?

若然唔設置隔離區, 直接玩家居隔離, 應該唔少香港人都好高興.

期待心美中大獎, 武漢加油!!!

期待玩得咁高興 玩到全部肺炎 咁先係一獲熟

中左個D點送回來?
唔係應該係日本醫好先返?

點解要俾呢班人返香港,想傷到香港社區大爆發???

之前支持封關嘅高尚港人去咗邊???
引用:
原帖由 peterfork 於 2020-2-19 01:08 AM 發表
停泊在日本橫濱的「鑽石公主號」郵輪接連出現新冠肺炎感染個案,累計確診者已逾500人。港府今晚(18日)表示,船上有352...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200218/photo/bkn-20200218222939034-0218_00822_001_01b.jpg?20200218231659

新聞來源連結:
htt ...

如果唔想隔離,唔該唔好返香港呀…

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-2-19 05:35 AM 發表
點解要俾呢班人返香港,想傷到香港社區大爆發???

之前支持封關嘅高尚港人去咗邊???

...
其實封關 與接載香港人回港隔離 係兩回事嚟架
由船到機埸再接載 都在極安全下進行
關口 人進出 只是探探熱
基本知識 信相大部份人都知喎

善惡到頭終有報,希望黃絲以森美人版為戒

推人地屋企d o靚仔出黎送頭,病毒送番你老豆老母出黎送頭!

呢隻非典型號等d旅客落晒船都有排進行消毒殺菌清潔.

引用:
原帖由 samsampigpig 於 2020-2-19 01:18 AM 發表
50隻香港流動病毒, 唔係經由高鐵輸入.
應該滿足到唔少香港人啦!
滿意唔滿意? 高興唔高興?

若然唔設置隔離區, 直接玩家居隔離, 應該唔少香港人都好高興. ...
咩膠醫護工會靜曬
今次包機佢地估唔到
求神拜佛咪包高鐵

引用:
原帖由 日本北陸 於 2020-2-19 06:10 AM 發表
呢隻非典型號等d旅客落晒船都有排進行消毒殺菌清潔.
炸左佢啦

引用:
原帖由 peterfork 於 2020-2-19 01:08 AM 發表

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200218/photo/bkn-20200218222939034-0218_00822_001_01b.jpg?20200218231659

新聞來源連結:
htt ...
森美話:2老人有無中招?日本能 Check 清楚先好返香港,咪能惹膠禾全家入隔離營。

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]