• 瀏覽: 11,053
  • 回覆: 64
+17
年紀大啲菌好勁嘅

引用:
原帖由 自脫胸罩屈非禮 於 2020-2-18 03:51 PM 發表
日本的新冠肺炎疫情大幅擴散,日媒周日(16日)報道,東京一名確診的70多歲的士司機疑為超級傳播者。據報,他上月在屋形船參...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/aeanews/20200218/photo/bkn-20200218120941206-0218_00912_001_01b.jpg?20200218132453 攬炒呀,淨係掛住搞香港,依家戴有民主自由色彩嘅武漢肺炎嚟光復日本,歡唔歡迎阿

日本銀髮的哥成為毒王,超級傳播者,佢一個可傳十幾個 ...
攬炒呀,淨係掛住搞香港,依家戴有民主自由色彩嘅武漢肺炎嚟光復日本,歡唔歡迎阿

引用:
原帖由 鄉港鶴雞輸甩褲 於 2020-2-18 08:42 PM 發表

所以話,曱甴/蝗屍就係社會癌細胞
泛暴,曱甴,黃撚比病毒更毒,一定要斬草除根

日本建築物通風不及香港
比香港更容易集體傳播

唔應該叫超級帶菌者應該叫隱形帶菌者!
引用:
原帖由 自脫胸罩屈非禮 於 2020-2-18 03:51 PM 發表
日本的新冠肺炎疫情大幅擴散,日媒周日(16日)報道,東京一名確診的70多歲的士司機疑為超級傳播者。據報,他上月在屋形船參...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/aeanews/20200218/photo/bkn-20200218120941206-0218_00912_001_01b.jpg?20200218132453

武漢肺炎真係好毒

睇嚟毒皇好多都上咗年紀…

引用:
原帖由 自脫胸罩屈非禮 於 2020-2-19 07:43 AM 發表
曱甴幾時過去光復日笨?
你認為日本會俾佢哋過去咩
日本,南韓,新加坡呢班美國“盟友”
其實比香港更專制
社會階級概念更深
俾呢班人過去教壞佢哋班後生嘅
佢哋會好唔得掂

講真係無細路仔中招

真心請教點離間國內同香港關係?屈國內係病發地?屈武漢肺炎係武漢人帶嚟香港?屈香港政府無盡早封關?
呢個病特徵係無病發都可以係傳播者而不自知,相信由武漢逃離人士本意應該只求保命並非想散播病毒,但當時武漢當權人士白痴行為就害了現今世界上受疫情影響地區人民,呢點你又會否入果班“禍港離間中港關係班人”策劃呢?平心而論呢種風氣仍然係中官場文化漏習。
希望李交貴用性命、名譽可以換來改變呢種官場文化再禍害多次。

引用:
原帖由 paulchen 於 2020-2-18 05:47 PM 發表
所以郵輪班香港人
應該全部隔離一個月
根本不應回來播毒

真正嘅毒王一定係共狗曱甴!

引用:
原帖由 自脫胸罩屈非禮 於 2020-2-18 15:51 發表

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/aeanews/20200218/photo/bkn-20200218120941206-0218_00912_001_01b.jpg?20200218132453

的士佬係毒王?

又話就算香港人大幅感染,都只有藍絲會中肺炎,點知連日本都中灑招。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]