• 瀏覽: 6,689
  • 回覆: 149
+3
引用:
原帖由 ff2456 於 2020-2-18 03:35 PM 發表

老美唔鐘意亦唔信共産主義5G……!
繼續用4G,老美繼續收專利費!!
佢仲唔准盟國用中國5G……擺明是欺凌中國,就是欺凌,奌吖?? 南海巡航,香港人權法,新彊人權法,臺灣旅行法,軍售臺灣,台海巡航,貿易戰,中共慘敗跪低簽約,中共夠膽開戰吖?🤭🤭 ...
共咩產主義呀,中國係混合型架啦
美國唔係唔信,美國係怕,係唔想世界借鑒中國,因為咁樣佢就無得屈錢同割羊毛

咁咪繼續用4G
你明唔明點解5G依個話題要講咁耐?點解個個都想用5G?
你估5G淨係俾你快100倍下載咸片?
5G講緊既係物聯網,係高效能低浪費既社會運作

另外中國擁有20%以上既5G專利😉

早幾年美國入南海已經俾中國飛彈對準到逃走,今日趁中國病高調入下扮大佬😂😂
唔好下下都講開戰啦,中國唔係美國呀,咁鍾意同人打

引用:
原帖由 pp49pp 於 2020-2-18 04:59 PM 發表

美國要發展唔難,但佢集中國力係軍用科技上。
慢就係慢,咁容易就間間公司都整左啦
5G世界,慢左一日就係慢

引用:
原帖由 andy14011982 於 2020-2-18 03:29 PM 發表

世界工廠有咩話做唔到? 太空都上到啦, 晶片點會做唔到出嚟呀
佢地以為中國真係無芯片😂😂
中國只係做得未有咁精細姐

引用:
原帖由 andy14011982 於 2020-2-18 03:48 PM 發表

絕對上係, 美國連伊朗, 北韓都唔敢打, 點會夠膽打大陸
北韓近中國都算
連伊朗玩到亂射飛彈都唔敢出兵,就知道美國勢力係中東已完啦

引用:
原帖由 淡忘之音 於 2020-2-18 02:43 PM 發表
雜種幾時派兵打美國?

美國侵侵搞你搞到上心口啦喎

仲死忍?🤪🤪
曱甴得把閪聲冇撚用,你地幾時光復香港,推翻共產黨呀?

引用:
原帖由 thinkingfact 於 2020-2-18 03:32 PM 發表

你有無調轉左呀😂😂
美國一早俾人鬧假5g,美國人民超過6成都唔知咩叫5g
中國係商、民用5g都有啦
另外數據美國規劃2020年起5萬個機站,中國係58萬個呀😉
仲有中國5g核心專利有20%以上

中國係咁廢既 美國就唔洗用盡奶力打華為啦
無野架,加速中國改良芯片咋麻 ...
萬一阿爺一不小心, 芯片技術超越美國或相似, 咁美國佬要食西北風, 要亡國的!

引用:
原帖由 司恆從 於 2020-2-18 03:59 PM 發表
咁打壓法,睇黎中國真係同緊老美爭緊等一,我初頭重低估自己國家添,加油中國!
美國出盡奶力去打壓一間中國公司
可以想像中國係美國眼中既力量有幾咁大

引用:
原帖由 ulu888 於 2020-2-18 04:15 PM 發表

美國佬唔係唔識造,這是美國全球控制盟友戰略部署,返去讀多啲書啦
如果美國控制唔到「盟友」既時候點算🙈

引用:
原帖由 Arthur_Everett 於 2020-2-18 04:12 PM 發表
點解唔禁埋蘋果在中國生產,在中國販賣呢? 應該禁埋波音賣飛機俾中國吖!
中國自主研發左民航飛機
美國都立即禁止出口引擎😂
禁禁下,美國要做返農業國家

引用:
原帖由 ff2456 於 2020-2-18 03:35 PM 發表

老美唔鐘意亦唔信共産主義5G……!
繼續用4G,老美繼續收專利費!!
佢仲唔准盟國用中國5G……擺明是欺凌中國,就是欺凌,奌吖?? 南海巡航,香港人權法,新彊人權法,臺灣旅行法,軍售臺灣,台海巡航,貿易戰,中共慘敗跪低簽約,中共夠膽開戰吖?🤭🤭 ...
美國已在中東徹底失敗, 開始在中東撤軍。阿爺已開始讓沙地等中東國家以人民幣計價交昜石油, 慢慢地去美元化。而在南海, 東海, 台灣等不出重手, 只是拖住美國, 讓美國慢慢消耗資源, 十年內必垮。高手是不用兵而讓對手垮塌, 師兄只看到表面。

引用:
原帖由 ulu888 於 2020-2-18 04:15 PM 發表

美國佬唔係唔識造,這是美國全球控制盟友戰略部署,返去讀多啲書啦
美國佬真喺唔識做7納米以下的晶片。

引用:
原帖由 秋鈺 於 2020-2-18 07:04 PM 發表

萬一阿爺一不小心, 芯片技術超越美國或相似, 咁美國佬要食西北風, 要亡國的!
錢車可鑑啦
電話、5g、最新有民用飛機都俾中國一唔小心自主製造出黎
下一樣就係自主芯片架啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]